VÕISTLUS! Sinu lapse lemmikmänguasi

VÕISTLUS! Sinu lapse lemmikmänguasi

12. May 2020, 10:26 Mirjam Mirjam

Beebi esimesteks mänguasjadeks on tema enda käed ja jalad, mille ta avastanud on, kuid ühel hetkel muutuvad need ebahuvitavaks, sest silmapiirile ilmuvad kõiksugu põnevad esemed, nende hulgas ka mänguasjad.

Võib-olla olete need titale ise ostnud või katsikukingiks saanud, ehk on need lausa emade-vanaemade poolt käsitsi meisterdatud. Kindlasti on Sinu pisikesel juba hulgaliselt mänguasju, kuid mõni neist pälvib tema tähelepanu teistest sagedamini ning muutub tõeliseks lemmikleluks.

Räägi meile ja näita, missugune on (või oli) Sinu lapse esimene lemmikmänguasi! Jaga ka, millised mänguasjad olid Sinu lapse jaoks kuni kuuenda elukuuni kõige huvitavamad ja paeluvamad.

Võistluses saad osaleda mitmel viisil, et võiduvõimalusi suurendada:

  • Kirjuta siiasamma artikli alla kommentaar oma lapse lemmikmänguasjadest;
  • Kirjuta Emmede Klubi lehel blogipostitus pikema kirjelduse ja piltidega neist erilistest leludest. Kas teadsid, et meie lehel saab postitusi avaldada igaüks?;
  • või näita meile oma lapse lemmikmänguasju Emmede Klubi Facebookis ja Instagramis!

VÕISTLUSE AUHIND

Huggies Elite Soft mähkmed

ja

ULECEkids mänguasi

Ära unusta Emmede Klubi lehtedel silma peal hoida, sest koostöös Huggies®  mähkmetega oleme käima lükanud uue projekti, milles käsitleme lapse igakuist arengut ning jagame erinevas vanuses beebide arenguetappide kohta spetsialistide nõuandeid. Hakka Emmede Klubi jälgijaks ning saa osa suurest hulgast kasulikust informatsioonist!