VÕISTLUS: beebiga koos reisil!

VÕISTLUS: beebiga koos reisil!

30. Aug 2021, 11:41 Emmede Klubi Emmede Klubi

Teile on alati meeldinud reisida. Enne olite vaid teie kaks, aga nüüd peate ka lapse eest hoolitsema. Paraku ei meeldi sinu pisikesele ei pikad jalutuskäigud mägiteedel, ega ekskursioonid raamatukogudesse. Kuidas planeerida reisi nii, et see oleks rõõm ka väikestele?

Jaga oma saladusi - kuidas muudad lapsega perereisi mugavaks!

 

AUHIND

Virnastamise rong - hariv puidust mänguasi Lucy & Leo

Virnastamismasin arendab motoorseid oskusi, koordinatsiooni, loogilist mõtlemist, stimuleerib last tegema esimesi aktiivseid liigutusi, tutvustab värve ja kujundeid, arendab analüüsimis- ja võrdlusoskust.

ja

Huggies püksmähkmed
poisile või tüdrukule!

 

Kuidas võistlusel osaleda?

  • räägi kommentaarides, millised nipid ja trikid aitavad beebiga reisimise mugavaks muuta;
  • märgi kommentaaridesse sõpru, kellel on ka pisikesed reisisellid;
  • jälgi Emmede Klubi lehte, et mitte ilma jääda väärtuslikust teabest raseduse, laste eest hoolitsemise ja lapsevanemaks saamise kohta!

OSALE VÕISTLUSEL FACEBOOKIS / INSTAGRAMMIS

Septembris loosime meie Facebooki ja Instagrami lehtedel kõigi osalejate vahel välja õnneliku võitja, nii et oma võiduvõimaluste suurendamiseks osalege võistlusel mõlemal platvormil!

zicka zicka 06. Oct 2023, 19:46

Praha on suurepärane koht külastamiseks, täis kultuuririkkusi ja imelist õhkkonda. Et leida lendude pileteid Tallinnast Prahasse, soovitaksin vaadata erinevaid veebiplatvorme, mis pakuvad lennupiletite broneerimist. Üheks usaldusväärseks ja mugavaks valikuks võib olla veebileht https://avia.tickets.ee/direction/tallinn/prague . Siit leiate mitmeid piletivalikuid, võrdlete hindu ja valite oma reisi jaoks parima ajavahemiku. Ärge unustage ka kontrollida eripakkumisi ja allahindlusi, et reisilt kokku hoida.

vanessamurray689 vanessamurray689 06. Oct 2023, 17:00

mulle meeldis teie artikkel, kuna tahaksin varsti Prahat külastada ja tahaksin ka teie nõu küsida, kuna ma ei tea, kust on kõige parem lennupileteid otsida