Kuidas mähkmed niiskuse nahast eemal hoiavad

Kuidas mähkmed niiskuse nahast eemal hoiavad

04. Jan 2013, 00:03 Emmede Klubi Emmede Klubi

Mähkmelööve on üsna levinud probleem ja enamik mähkmeid kasutavaid lapsi kogevad seda mingil moel. Kuigi see ei ole täiesti vältimatu, on olemas lihtsaid võtteid, mis seda vältida aitavad - sealhulgas rutiinne beebi naha hooldus ja põhjalik mähkmepiirkonna puhastamine mähkmevahetuse ajal.

Peamine mähkmelööbe põhjus on niiskus ja kasutades imavaid mähkmeid, nagu Huggies®, saate seda probleemi tõhusalt vältida. Aga kuidas hoiavad mähkmed niiskuse nahast eemal?

Huggies® mähkmed pakuvad ülimat kaitset ja täielikku kuivust ning nende eesmärk on hoida lapsi rõõmsate ja õnnelikena.

Selle võtmeks on üliimav kiht, mis juhib niiskuse nahast eemale ja hoiab seda kuni 12 tundi lukustatuna.

Sellele aitab kaasa hästi hingav materjal, mis lubab õhul liikuda läbi mähkme ja hoiab beebi kuivana, samal ajal kui spetsiaalsed lekkekaitsed- venivad jalaaugud ja veniv vöökoht aitavad lekkeid ennetada.

Plus Huggies® Super Dry ja Natural Fit on nüüd koos uue drylock funktsiooniga, mis aitab kiiresti imenduda, lukustada niiskust ja ennetada lekkeid – pakkudes meie poolt parimat kaitset!

 

Hõõrdumine lapse nahaga võib samuti ärritust põhjustada ja see on põhjus, miks kõik Huggies® mähkmed on valmistatud pehmetest materjalides ja meie Natural Fit mähkmed on ainsad, mis sisaldavad E-vitamiini.
Kõik see tagab lapsele mugavuse ja aitab tema õrna naha eest hoolitseda.


Emmede Klubi