Palju õnne, sa elasid selle aasta üle! Siit leiad naljakaid juhtumeid emadelt 2020. aastal

Palju õnne, sa elasid selle aasta üle! Siit leiad naljakaid juhtumeid emadelt 2020. aastal

31. Dec 2020, 13:25 Emmede Klubi Emmede Klubi
 

Palju-palju õnne kõigile lapsevanematele, kes 2020. aasta üle elasid! Samal ajal, kui lasteta inimesed jagasid sotsiaalmeedias ideid, mida koroonakarantiinis igavledes peale hakata, pidid paljud lapsevanemad koroona tõttu toime tulema kahekordistunud töökoormusega. 

Olgu selleks siis väikeste lastega kodus kinni olemine või kodust töötamise kõrvalt lasteaiast koju jäänud laste hoidmise ja koolist distantsõppele jäänud laste juhendamisega toime tulemine - meil oli raske aasta ja me väärime täna klaasikest enda kiituseks!

Ja mis sobiks klaasikese kõrvale veel paremini, kui kokkuvõte naljakatest lugudest, mis emadel üle maailma sel aastal juhtus?

Ema, kelle poeg leidis muusikatunnis oma püksisäärest stringid

Tead küll, kuidas padjapüürid või sokid vahel pesus tekikoti sisse kinni jäävad. Noh, sama võib juhtuda ka sinu seksika aluspesu ja lapse püksisäärtega :)

Ühel päeval koolist koju sõites ütles Hunter: "Emps, täna juhtus midagi naljakat. Ma leidsin muusikatunnis selle," ja tõmbas oma püksisäärest välja ema aluspesu. Hunter selgitas, et oli ehmunud ja pesu ruttu pükisäärde tagasi toppinud, sest arvas, et ema tahab oma trussikuid kindlasti tagasi. Terve koolipäeva teeskles ta, et peab saapapaelu kohendama, et ema alukad püksisäärest välja ei kukuks. "Aitäh, poja," ütles Heather, kui suutis naermise lõpetada. 

OH.MY.GOSH. ???? *Hunter hops in car* "Momma, something funny happened today." Me: "Oh yeah? What's that?" *He...

Posted by Heather M. Nicholson on Neljapäev, 20. veebruar 2020

 

Ema, kes sõidutas lapsed kooli, aga unustas lapsed maha

See ema avastas alles kooli juurde jõudes, et lapsi polegi autos. Ots ringi ja tagasi koju - lastele järgi...

 

Ema, kes sattus distantsõppest tõesti segadusse

Candice Hunter Kennedy leidis oma poja, 8-aastase Beni päevikust järgmise sissekande:

Ben, 16. märtsil 2020

Kodu kool

See ei lähe meil hästi. Mu emme hakkab päris stressi minema. Mu emme on tõesti segaduses. Me tegime koolitööst pausi, et emme saaks selle asja selgeks mõelda. Ja ma tõesti ütlen, see ei lähe meil hästi.

Y’all I’m dying!!! ???. This is Ben’s journal entry from Monday about our first “homed school” day. That last sentence ???. #WVNTI #imgettinthehangofitnow #maybe #kidsseeeverything #8yearoldcalledmeout

Posted by Candice Hunter Kennedy on Neljapäev, 19. märts 2020