TidyTot põlled

TidyTot põlled

23. Apr 2020, 15:43 MerleT MerleT

Tahan Teile näidata ülivinget põlle.Tänu sellele põllele jääb peale söömist puhtaks nii laps kui ka põrand. Tänu sellele põllele naudin J söögikordi, sest ma ei pea pärast põrandad vahenditega küürima. Ma olen kindel,et Te pole varem näinud midagi nii lahedat!

Komplekti kuulub põll ja kandik. Võta põll eest, pese lapsel vaid nägu ja käed. Tõmba lapiga kandik puhtaks ja põll viska pesumasinasse. Nii lihtne see ongi. Kandik on kokkuvolditav ning see on pakitud armsasse kotikesse, millega on hea kandik-põll kaasa võtta. Komplekt on kasutatav juba kuuendast elukuust. Pehme ja veekindel materjal. Eriti mõnus on, et kandiku all on iminapad, mille abil saab kandiku kinnitada laua külge. Nii ei keeruta lapse seda minema.  

Lisaks on TidyTot tootevalikus ühekordsed liimiribaga põlled. Mina kasutan neid maal. Panen põlle lapsele selga ja kleebin söögitooli või laua külge nii, et toit ei kukuks maha vaid põllele. Kuigi need on ühekordsed, siis mina taaskasutan neid. Põll on veekindel. Lisaks on põllel pikad varrukad, mis pakub täielikku kaitset nii söögiajal kui ka kunstitunnis. Hea kaasa haarata reisi ajal, restoranis või mujal-hädavajalik. Mina olen väga rahul ?
TidyTot põlled leiad http://www.kidstrade.ee lehelt.

Postitus valmis koostöös Kidstrade´ga