Viis pluss stiili ja mugavuse eest  ECCO Kids kollektsioon „Tagasi kooli“ sügis/talv 2021

Viis pluss stiili ja mugavuse eest ECCO Kids kollektsioon „Tagasi kooli“ sügis/talv 2021

30. Aug 2021, 00:00 Emmede Klubi Emmede Klubi

ECCO Kids kollektsioon „Tagasi kooli“ ühendab moodsa ja trendika stiili Taani kingatootja mugavusega alates mängulistest ja värvilistest kuni julgete ja metallitooni jalatsiteni. 

ECCO Kids on hoidnud kasvavad jalad liikumises alates 1978. aastast ja jätkab uuendamist igal uuel kooliaastal. Kollektsioon on valmistatud tipptasemel tehnoloogiate abil ECCO parkimistöökodadest pärit esmaklassilistest nahkadest, mis võimaldab lastel tagasi kooli minna värske stiiliga ja pakub kaubamärgile omast kogu päeva kestvat mugavust. 

ECCO SOLICE K, ECCO STREET TRAY K või ECCO SP.1 LITE K jalatsites saavad lapsed väljendada oma stiili, samal ajal kui vanemad võivad olla kindlad, et nende lapse kasvavad jalad saavad kogu vajaliku toe ja mugavuse.

Igas klassiruumis või mänguväljakul tehtud sammuga tunnevad lapsed ECCO FLUIDFORM™-mugavustehnoloogia pakutavaid eeliseid. See muudab talla painduvaks, kergeks ja vastupidavaks ning tagab ka kauakestva pehmuse. Mõned kollektsiooni jalatsid on iga ilmaga seiklemiseks valmistatud ECCO enda vetthülgava HYDROMAX®-i tehnoloogia või GORE-TEX®-i veekindla tehnoloogia abil.

www.ecco.com