Philips Avent Ultra Air lutti testinud ema:

09. Jan 2022, 22:50 Emmede Klubi Emmede Klubi

Emmede Klubi koostöös Philips Aventiga saatis meie lugejatele testimiseks Philips Avent Ultra Air lutte, mis on mõeldud 0-6 kuu vanustele pisikestele. Täna jagab meiega oma kogemust värskelt emaks saanud Katrina ning kirjutab nii:

"Laps oli kahe nädalane, kui saime võimaluse proovida Philips Avent ultra air lutti. Algusest peale pole ta meil lutisõber olnud, proovitud sai mitut erinevat, kuid tulutult. Lootsin, et äkki ta hakkab ultra air lutti võtma, siis kahjuks seegi ei sobinud. Ilmselt ta ise ei oska veel korralikult lutti suus hoida. Mõnda aega imeb ja siis kukub suust ära. Oleme endiselt selle õige otsingul.

Sellest hoolimata leidsin mõned positiivsed omadused - lutil on ilus disain ning meeldis ka see, et on õhuvad, tänu millele pääseb õhk läbi ja nahk hingab. Negtiivseks küljeks on see, et see siiski jääb 1- kuusele beebile ikkagi suureks ning tal seda raske imeda."

Aitäh Katrina, et oma kogemust jagasid!

vartotojas123 vartotojas123 07. Mar 11:42

Koerte maiused – lemmikloomasõpradele, kes tõesti ostavad!

Kas soovite pakkuda oma neljajalgsetele sõpradele eksklusiivseid maiustusi, mis mitte ainult ei erguta nende maitsemeeli, vaid pakuvad ka naudingut iga kord, kui neid premeerite? Meie, [ettevõtte nimi], pakume laia valikut koeramaiustusi, mis on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest, edendame tervislikku eluviisi ja tagame teie lemmikloomale täisväärtusliku toitumise.

Meie maiuspalade hulka kuuluvad:

Valmistatud looduslikest koostisosadest ilma kunstlike lisandite või säilitusaineteta.
Erinevad maitsed ja kujundid vastavalt teie koera maitsele ja vajadustele.
Toetab koera hammaste ja igemete tervist.
Sobib suurepäraselt preemiaks hea käitumise eest või lihtsalt maiuspalaks teie koerale.
Ärge unustage vaadata meie uusimaid pakkumisi ja spetsiaalseid tarvikuid, mis aitavad teie koeral end eriti hellitatuna tunda. Telli juba täna ja koge, kuidas meie maiused võivad teie koera päeva veidi maitsvamaks muuta!
https://lulomet.lt/skanestai-sunims/