Kogmust korteri remondiga?

15. Jun 2022, 12:11 EmmeJaiIssi EmmeJaiIssi

Hei! Uurin siit kiirelt, kas kellegil on kogemust korteriremondiga ning oskab ehk mingeid nüansse soovitada. Hetkel olen ideepoolest endale meistrimehe välja valinud, panen lingi ka. https://ehitab.ee/ehitustood/korteri-remont-tallinnas/ , siin on nagu nii hästi ära selgitatud aga samas olen endiselt natukene ebakindel. 

Äkki kellegil on mingeid mõtteid millele rõhku panna või mida peaks meelespidama ja jälgima...Korter isenesest pole suur 65 ruutu ja 3 tuba. 

ferum ferum 16. Nov 2023, 09:38

Ma olen üllatunud, kui palju naine suudab üksi teha. Ma arvan, et ta saab üldse kõigega hakkama. Aga parem on, kui tal on abi. Juba algusest peale peab ta seinu või torusid lahti võtma. Usun, et selliste tööde jaoks peaks kindlasti pöörduma meistri poole. Eestis on lammutustööd parim koht, kust küsida siit https://frs.ee/demonteerimine/

marianna marianna 16. Nov 2023, 09:33

Igasugune renoveerimine nõuab palju vaeva ja ma ei ole isegi kindel, kas naine on võimeline üksi korterit renoveerima. Igal juhul vajan ma abi.

martin martin 15. Jun 2022, 12:17

Jah, tõesti see link mida siia üritasid lisa on https://ehitab.ee/ehitustood/korteri-remont-tallinnas/ ja tõesti tegemist on kvaliteetse teenusega!