Beebi kaotanud Chrissy Teigen: palun teid, jagage oma lugusid

Beebi kaotanud Chrissy Teigen: palun teid, jagage oma lugusid

29. Oct 2020, 16:36 Emmede Klubi Emmede Klubi

Paljude kuulsuste elu tundub kaugelt vaadates ideaalne - suurepärane vorm, ilus kodu, romantiline suhe, alati puhtad ja rõõmsad lapsed. Kuid mida aega edasi, seda enam avavad kuulsused vahetus sotsiaalmeedias ka oma inimlikku poolt.

Üks viimaste seast on John Legendi modellist abikaasa Chrissy Teigen, kes kaotas äsja poole raseduse pealt poja. Et pakkuda tuge ja perspektiivi teistele sarnase kogemuse läbi teinud peredele, pani Chrissy oma loo kirja blogisse, mida saab lugeda SIIN.

Kõik algas sellest, kui arstid diagnoosisid Chrissy'l kuu aega tagasi platsenta osalise irdumise ja ta jäi voodirežiimile. Voodis lamades veritses ta päeval ja ööl, nii palju, et pidi kandma täiskasvanute mähkmeid. Lootevedelikku jäi aina vähemaks. Vereülekandest vereülekande järel polnud abi.

Kuni lõpuks, ühel hilisõhtul ütlesid arstid kardetud sõnad: on aeg hüvasti jätta. Pole lootust, et beebi selle üle elaks, aga kui rasedusega jätkata, siis on ohus ka ema elu.

Sünnitus kutsuti esile 20. rasedusnädalal ja Chrissy tõi ilmale beebi, kes ei saanud veel siin ilmas elama jääda. Pereliikmed said teda musitada, kallistada, temaga hüvasti jätta ning pärast tuhastamist maetakse ta perekonna uude koduhoovi. Uude koju, mis sai ostetud beebi peatse saabumise tõttu.

Chrissy palus toimuvat pildistada, sest teadis, et tahab tulevikus jäädvustusi oma kolmanda lapse siia ilma saabumisest kindlasti näha. Ta tahab, et väikse Jacki pärast valatud pisarad oleksid jäädvustatud samamoodi, nagu esimese kahe lapse sünni ajal jäädvustatud rõõmupisarad. Chrissy jagas pilte ka avalikult:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Nagu internetis ikka, võeti pildid vastu nii kiidusõnade kui ka kriitikaga.

Chrissy vastab kriitikutele: "Ma ei suuda isegi sõnades väljendada, kui vähe ma hoolin sellest, et sa neid pilte vihkad. Kui vähe ma hoolin, et see on miski, mida sina poleks kunagi teinud. Mina elasin selle läbi, mina otsustasin nii teha, ja kõige enam - need pildid ei ole igaühele, vaid inimestele, kes on sama läbi teinud, või inimestele, kes tahaksid teada, mismoodi on midagi sellist läbi teha. Need pildid on ainult inimestele, kes neid vajavad. Teiste mõtted mind ei huvita."

Chrissy kirjutab, et nii tuttavad kui ka võhivõõrad on teda tohutult aidanud ja olnud tema vastu enam kui lahked. "Käisin poes ja müüja lisas midagi ütlemata mu ostude juurde lilled. Mõned inimesed on mulle kirjakese andnud. Kõige hullem on, et on nii palju naisi, kes ei saa võõrastelt sellist tuge. Ma palun teid, et te jagaksite oma lugusid, ja olge lahked teiste vastu, kes seda teevad. Olge üleüldse lahked, sest mitte kõik ei näita välja, mida nad on läbi elanud," kirjutab ta.

 

Kas Sina oled puutunud kokku raseduse või lapse kaotusega ja oleksid valmis oma lugu jagama?