Veisehakklihaga täidetud paprikad

Veisehakklihaga täidetud paprikad

20. Jul 2013, 00:00 Greetel EmmedeKlubi.ee Greetel EmmedeKlubi.ee

KOOSTISOSAD:
umbes 10 paprikat ( kasutasin värskeid, helekollaseid)
600g veisehakkliha
suurem karp shampinjone
2 sibulat
1 suvikõrvits
purk valgeid ube
sool
pipar
riivitud juust

Lõika paprikad pooleks ja puhasta. Lao ahjuplaadile ritta. Prae pannil hakitud sibul klaasjaks, lisa hakkliha. Maitsesta soola-pipraga. Lisa peeneks hakitud suvikõrvits ja järgmisena hakitud seened. Kõige viimasena lisa oad. Maitse. Vajadusel lisa soola. Täida seguga paprikad ja puista peale riivitud juustu. 
pane 180-kraadisesse ahju ja hoia kuni paprika on parajalt pehme.