KOOSTISOSAD:
• 300 g tomateid
40g ciabattat
50g parmesani juustu
• 30 g rukolat
• 50 ml oliiviõli
värsket tüümiani
2 küüslauguküünt
1/4 sidrunit
Valmistamine
Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõike ciabatta õhukesteks viiludeks, lao ahjupannile ritta ja määri need õliga üle. Pane ahju ka küpseta umbes 7-10 minutit.
Nüüd üritame tomatid ära koorida. Selleks lase potis vesi keema ja aseta selle kõrval jääkülma veega kauss. Pista tomatid umbes pooleks minutiks keevasse vette ja seejärel kohe jääkülma. Koori ja lõika tomat 6-8 tükiks ( olenevalt tomati suurusest).
Sega tomatid oliiviõli, tüümiani ja pressitud küüslauguga.
Lisa ciabattale parmesanijuust, tomatisegu ja lisa peale veel veidi parmesani juustu. Pane ahju ja küpseta 200 kraadi juures 70 minutit. Serveeri rukola salatiga. Selleks sega rukola sidrunimahla, soola ja pipraga.
4th To toast pass Parmesan cheese, tomato lobe and sprinkle with remaining Parmesan cheese. Put
Head isu!