1 sibul
paar peotäit herneid
350g tatart
1 karp Lõunamaist kanafileed
õli
vett
sool
Kuumuta sibul õliga kastruli põhjas. Lisa kanafilee tükid. Kalla peale tatar ja sega kuumutades. Lisa vesi, niiet kõik oleks kaetud. Hauta tatart kuni see on pehme. vajadusel lisa vett. Lõpus lisa külmutatud herned ja maitsesta soolaga.
Kui see minu teha oleks, siis sööksin peaaegu igapäev tatrast tehtud roogasid. Nii lemmik . Aga mees keeldub täielikult selle söömisest, saan seda lastega süüa kui teen mehele midagi muud. See vist sõjaväest, seal pidid nad tatart väga tihti sööma, nüüd isu täis .
Olen ka taolist asja teinud😀 Ma küll olen pannud tatra hulka hakkliha,porgandit ja tomatit😀) Aga peaks sellise ka järgi proovima,kusjuures väga maitsev on