Meil läheb vaja
- 500g spagette
- 150g tuunikalakonservi
- pott värsket peterselli
- sidrun
- 80ml oliiviõli
- 5g musta pipart
- 5g meresoola
- natuke juustu
Valmistamine:
1) Riivi sidrunikoor.
2) Eelkuumuta 2spl oliiviõli sügavas pannis.
3) Vala pannile tuunikala, pool kogust peterselli, veidi riivitud sidrunikoort, natuke värskelt jahvatatud pipart. Vala peale veidi puljongit ja lase kastmel madalal kuumusel olla.
4) Keeda spagetid soolases vees, kuhu on lisatud veidi õli.
Keeda neid 1-2minutit vähem, kui pakil märgitud on.
5) Lisa keedetud spagetid panni peale kastme juurde, lisa ka veidi oliiviõli. Sega veidi ja lase pastal 1-2 minutit pannil olla.
6)Serveerimiseks lisa pastale taldrikusse peterselli ja veidi juustu. Head isu!