Prantsuse šokolaadikook

Prantsuse šokolaadikook

24. Jan 2013, 11:37 Greetel EmmedeKlubi.ee Greetel EmmedeKlubi.ee

 KOOSTISOSAD:

200g tumedat šokolaadi
200g võid
3 dl suhkrut
4 muna
1 sl nisujahu
 
VALMISTAMINE: 
Sulata mikrolaineahjus ( madalal kuumusel) või veevannis tükkideks tehtud šokolaad ja või. Sega juurde suhkur ja lase natukene jahtuda. Lisa ükshaaval segades juurde munad ja lõpuks sõelu hulka nisujahu. Sega ühtlaseks.
Kalla taigen lahtikäivasse koogivormi ja küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.
Kook jääb pealt krõbe ja seest mõnusalt pehme ja niiske. 
Koogil võiks lasta jahtuda. Süüa võib kasvõi järgmisel päeval.
Mina pakkusin kooki koos vaniljejäätisega.