See on vist supp, mis on meie menüüs pea iga nädal. Supi jaoks on küll päris palju vaja hakkida, aga see on seda väärt!
KOOSTISOSAD:
- 4-5 peeti
- 4-5porgandit
- 3 sibulat
- 1/4-1/2 kapsapead ( olenevalt suurusest)
- umbes 6 kartulit
- 500g sealiha
- 1 loomaliha puljongikuubik
- vesi
- sool
- äädikas
- õli praadimiseks
Haki kõik koostisosad pisikesteks kuubikuteks. Pane hakitud peet puljongikuubiku ja veega keema. Vett lisa tunde järgi - kui paksu suppi sa tahad.
Samal ajal prae pannil õlis sibula- ja porgandikuubikud kergelt läbi. Lisa keema läinud vette. Nüüd lisa pannile õli ja sealihakuubikud. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta pann tulelt. Lisa supi sisse hakitud kapsas ja veidi aja pärast kartulikuubikud. Kui kõik köögiviljad on peaaegu valmis, lisa lihakuubikud. Lase veel veidi keeda. Maitsesta soola ja äädikaga ( ettevaatlikult, ära lisa liiga palju äädikat korraga) ja lase veidi kaane all maitsestuda.
Serveerimisel lisa hapukoort ja hakitud maitserohelist.
Samal ajal prae pannil õlis sibula- ja porgandikuubikud kergelt läbi. Lisa keema läinud vette. Nüüd lisa pannile õli ja sealihakuubikud. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta pann tulelt. Lisa supi sisse hakitud kapsas ja veidi aja pärast kartulikuubikud. Kui kõik köögiviljad on peaaegu valmis, lisa lihakuubikud. Lase veel veidi keeda. Maitsesta soola ja äädikaga ( ettevaatlikult, ära lisa liiga palju äädikat korraga) ja lase veidi kaane all maitsestuda.
Serveerimisel lisa hapukoort ja hakitud maitserohelist.
Retsept on pärit siit.
Head isu!
Greetel
Kõik see kõige parem! Mul oli endalgi plaanis seda valmistada! 😀