Neid suviseid kotlete on väga lihtne valmistada ja mis peamine, need pakatavad vitamiinidest.
KOOSTISOSAD:
hooajalisi köögivilju oma maitse järgi ( porgandid, suvikõrvits, brokkoli... )
tilli ja rohelist sibulat
100g jahu
2 munavalget
natuke soola-suhkrut-musta pipart
Kaste:
hapukoort
rohelist sibulat
värsket basiilikut
Kõigepealt pese köögiviljad ja riivi need jämeda riiviga ära.
Järgmisena pane riivitud köögiviljad sõelale ja puista peale veidi soola. Jäta 20 minutiks seisma, et vesi saaks välja imbuda.
Seejärel lisa maitseroheline, jahu ja maitseained.
Nüüd eralda munavalged ja kollased ja lisa vahustatud valge taignale.
Kalla pannile veidi oliiviõli. Küpseta kotletid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks. Peale küpsetamist aseta need köögipaberile, et liigne õli saaks eralduda.
Neid kotlette võib süüa koorekastmega. Mulle meeldib ka lisaks veidi värsket kõrvale hakkida.
Head isu!
Baibaii