KOOSTISOSAD:
Taigen:
1 muna
300g piima
1.5 dl jahu
soola
Klopi muna poole piima kogusega läbi. Lisa jahu ja sega läbi. Lõpuks sega ülejäänud piim ja maitsesta.
Lase taignal enne küpsetamist 2 tundi kile all seista, et jahu saaks paisuda. Küpseta võimalikult õhukesed krepid kuumal pannil sulavõiga.
Kogusest saab umbes 8 kreppi.
Täidis 1:
karp shampinjone
Nõo pitsakate ( 300g sinki)
1 sibul, riivitud juust
sinihallitusjuust
Nõo pitsakate ( 300g sinki)
1 sibul, riivitud juust
sinihallitusjuust
Täidise koostisosad küpsetada võiga pannil läbi ja kata krepp 1/4 ( nurga) ulatuses.. Lapi kokku ja kuumutada veel hetkeks pannil läbi.
Täidis 2 :
kalamari
vutimunad
punane sibul
hapukoor.
kalamari
vutimunad
punane sibul
hapukoor.
Greetel