Suur hapukoore-kirsi purukook !
Purutainas :
250 g võid
5 dl nisujahu
2.5 dl suhkrut
0,5 tl soola
3 sl kakaopulbrit
2 tl vanillisuhkurt
Täidis :
1,5 kg 20% hapukoort
3 dl suhkurt
2 tl vanillisuhkurt
6 muna
1 purk kivideta kirsikompotti. ( sobib ka 300g külmutatud kirsse )
Valmistamine:
Sega jahu, suhkur, sool, kakao ja vanillisuhkur. Lisa väikestes tükkides või ja sega ühtlaseks puruks. Täidise jaoks mikserda omavahel hapukoor, suhkur ja munad. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber ja puista 2/3 purutainast küpsetuspaberile. Tõsta kulbiga peale täidis, kata kirsidega ja puista peale ülejäänud puru. 180 kraadi juures 30-40 minutit. algul all pärast ahju keskel.
Parandasin ära.
Tundub väga maitsev retsept, aitäh. Kindlasti proovin kodus järgi!
Sega jahu, suhkur, sool, kakao ja vanillisuhkur. Lisa väikestes tükkides või ja sega ühtlaseks puruks. Täidise jaoks mikserda omavahel hapukoor, suhkur ja munad. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber ja puista 2/3 purutainast küpsetuspaberile. Tõsta kulbiga peale täidis, kata kirsidega ja puista peale ülejäänud puru. 180 kraadi juures 30-40 minutit. algul all pärast ahju keskel.
Kirjutasin valmistamise ka aga millegi pärast ei näita, kas ei mahtunud .