Taigen:
400g jahu
200g võid
1 muna
70g suhkrut
näpuotsa täis soola
Kate:
4 muna
200g kohvikoort
70g suhkrut
1-2tl vaniljesuhkurt
75g vahukoort
200g kookoshelbeid
1/2 sidruni riivitud koort
100g šokolaadi
Sega taigna koostisosad ühtlaseks ja tee sellest tihe pall. Lase sellel umbes pool tundi külmkapis seista.
Eralda munavalged kollastest. Vahusta munarebud koos rõõsa koore ja suhkrutega. Vahusta munavalged eraldi ja vahusta vahukoor eraldi. Sega kõik kolm segu kokku. Lõpuks sega sisse kookoshelbeid ja sidrunikoor.
Kata ahjuplaat paberiga ja vormi taigen sinna ühtlase kihina sõrmede abil peale. Laota kate ühtlaselt põhjale.
Küpseta 180 kraadi juures 25-30 minutit.
Jahuta kook ja sulata samal ajal vesivannis šokolaad. Pane see tuutusse ja tõmba üle koogi kaunistuseks triipe.