Marise retseptiblogi: Juustune seenerisoto

Marise retseptiblogi: Juustune seenerisoto

08. Jul 13:45 Emmede Klubi Emmede Klubi

Seda lihtsalt valmivat juustust seenerisotot võid nautida koos värske salatiga mõnusa lihavaba einena või süüa lisandina mõne maitsva liharoa kõrvale. Peagi on ju käes ka seenehooaeg ning erinevaid mõnusaid seenelisi saad metsast risoto sisse ise koos perega korjamas käia!
 

Vaja läheb:

750 ml kanapuljong

Pool pakki risotoriisi

Peotäis shampinjone vmt seeni

Peotäis riivjuustu

Peotäis parmesani juustu

1 spl kuhjaga sulajuustu

1 sibul

Või praadimiseks
 

Valmistamine:

Prae sibul ja hakitud seened võis läbi ning lisa seejärel risotoriis. Pruunista riisi kergelt ning maitsesta pannilolev soola ning pipraga. Lisa kanapuljong nii, et riis oleks kaetud, ja lase sellel siis 20 minutit tasasel tulel podiseda. Vajadusel lisa jooksvalt puljongit juurde kui riisiroog kuivaks hakkab minema. Seejärel lisa juustud ja sega läbi ning maitsesta vajadusel soolaga.

Head isu!

Vaata ka minu samm-sammult toiduvalmistamise storysid instagrami highlightside alt @karantiinitoidupaevik.