Marise õhtusöögiidee: Veiselihahautis

Marise õhtusöögiidee: Veiselihahautis

06. Jul 12:50 Emmede Klubi Emmede Klubi

Hautiseid on alati väga lihtne teha -  tuleb varuda ainult veidi kannatust ja potis haudub mõnus roog. Kuna lapse kõrvalt on vaja multitaskida, olen ma juba enne tema lõunaund hautise komponendid podisema pannud ja kartulid ära koorinud, siis läheb hiljem õhtusöögi valmistamisega eriti ruttu.
 

Vaja läheb:

  • FS Goods Aasia puljong 750 ml (sobib ka ükskõik mis muu kodus olemasolev puljong)
  • 400g veiseliha (näiteks Liivimaa rohumaaveise pajakuubikud)
  • 2 porgandit
  • 1 sibul
  • 1 spl majoneesi
  • 200 ml piima (teeb hautise vedelamaks ja mahedamaks)
  • Praadimiseks võid

Valmistamine:

Pruunista tükeldatud sibul, porgand ja liha võis ning maitsesta soolaga. Vala peale puljong ja jäta paariks tunniks podisema. Kui liha on pehmeks ja suussulavaks haudunud, siis lisa majonees ja soovi korral sorts piima. Maitse, kas vajab veel soola või on ideaalne. Ja nii lihtsa vaevaga see hautis valmiski! Serveeri keedukartuliga.

Vaata ka Marise samm-sammult toiduvalmistamise storysid highlightside alt Instagrami kontol @karantiinitoidupaevik!