Lõvikese sünnipäev

Lõvikese sünnipäev

21. Oct 2020, 09:46 MerleT MerleT

Augustikuu algul tähistasime meie lõvikese 1.aasta sünnipäeva. Võin öelda, et Lõvikese sünd oli meil hästi planeeritud. Minu sooviks oli, et vähemalt üks laps oleks suvel sündinud, et saaksin korraldada aiapidusid. Tundub, et planeerisime hästi ?

Pidu planeerides oli minu suurimaks vaenlaseks ilm. Jälgisin pidevalt ilmateadet ja peas olid muremõtted, et päev võib tulla vihmane ja siis pole üldse tore. Tundub, et keegi meid hoidis sel päeval ja kinkis meile päikesepaistelise ilma, küll väikese tuulekesega.

Alustame algusest. Pidu toimus minu lapsepõlvekodus, aias. Rentisime Funrent´ist  suure peotelgi. Selle ülesse seadmine oli paras katsumus. Ärge saage nüüd minust valesti aru. Juhend, kinnitused ja kõik muu olid täiesti arusaadavad. Aga kujutage nüüd ette, ma olen keskmisest lühem naisterahvas (täpsemalt 160cm) ja ma üritan 5*8m peotelki üles seada. Ägee ! Loomulikult tegime seda koos abikaasaga, aga rohkem meil abilisi polnud. Tihti tekkis olukord, kus ma võiksin olla vähemalt 10cm pikem ? Aga hakkama saime. Mis siis, et kirjas oli paigaldamisele 1h, meil läks 3h ? Ma olen Funrenti teenindusega ja teenusega väga rahul. Kõik olid nii sõbralikud ja abivalmid. Niiet, kui vajate peotelki või muud inventari, siis pöörduge nende poole.


Järgmiseks oli vaja peotelk teemakohaselt kaunistada. Kuna J on sündinud lõvi tähtkujus, siis sai teemaks džungel. Pean mainima, et sellise teemaga asju leiab meie kaubandusest väga vähe. Seetõttu üritasin kombineerida värvitoone ja otsida siit-sealt pisividinaid. Väga palju asju sain õe käest, kes tellis asjad Aliexpressist oma poja sünnipäevaks. Õhupallid ja lipukesed sain Party24-st . Väga sõbralikud ja abivalmid teenindajad. Vahva nimetähtedega bänneri tegi Katy Crafts , kelle leidsin juhuslikult Facebookist.


Suurem peavalu oli nõudega. Mõtlesin , et milliseid peaksin kasutama? Kust leiaksin teemale vastavaid? See oli vist üks suuremaid peavalusid. Nagu eelnevalt kirjutasin, siis sellise temaatikaga asju liigub meie kaubanduses vähe. Seega otsustasin, et otsin ühevärvilisi nõusid. Vaadates ühekordsete nõude hindasid, siis hakkas rahast kahju. Põhimõtteliselt viskad ühe hetkega prügikasti meeletu summa. Olen varem ostnud pakendikeskusest erinvaid tooteid ning hakkasin sirvima nende pakutavaid tooteid. Pilk jäi peale rohelistele taldrikutele, mis sobivad ideaalselt meie teemaga. Lisaks on need korduvkasutatavad. Hea kokkuhoid, sest saan neid kasutada mitu korda. Lisaks leidsin juurde ka sobivad topsid ja muud vajalikku. Tegu on selliste nõudega, mis on valmistatud PP plastikust. Taldrikud on masinpestavad 125korda ja topsid 50korda.

 
Avatud oli ka põnni tankla, kus olid Salvesti Põnni tooted meie kõige pisematele külalistele. Väga populaarne ka natukene suuremate seas. Lemmikuteks osutusid magusad püreed/smuutid. Tordi valmistasid mu armsad õetütred.


Kokkuvõttes oli pidu vahva ja meeldejääv ! ?