E ja superkangelased

E ja superkangelased

15. Apr 2020, 13:31 MerleT MerleT

E sai märtsikuus 5.aastaseks. Ta on pööraselt kihvt väikemees, kellele meeldib tantsida ja meisterdada. Ta on avatud uutele teadmistele ja seiklustele.

Möödunud aastal rääkis E, et tema soovib superkangelaste pidu. Võtsime plaani, et pidu toimub kodus ja püüame kõik dekoreerida teemakoheselt. Ilmselgelt ma siis ei mõistnud, kui keeruliseks see võib osutuda. Et meie perega oli vahepeal liitunud ka kolmas poiss J, siis kõige organiseerimine ja tegemine tundus topeltkeeruline.

Kunagi oli silma jäänud selline koht nagu https://peobox.ee/ . Tegu on väga põneva leheküljega, kust saab rentida teemapakette. Peobox on renditav peopakett, mis sisaldab kõiki peo korraldamiseks vajalikke tarbeid, st nii lauanõusid, kandikuid kui temaatilisi dekoratsioone. Peoboxi unikaalsus seisneb selles, et neid saab taaskasutada ja tänu millele tekitame prügi minimaalselt. Kõik boxid sisaldavad korduvkasutatavaid laste-ja keskkonnasõbralikke lauanõusid. Peoboxi abiga saad katta kiirelt ja suurema vaevata unistuste peolaua.

Võtsin Peoboxi neidudega ühendust ja nad pakkusi meile kõige sobivama lahenduse. Suur-suur aitäh Teile! Tänu Teile tundsin ennast peol inimesena, mitte väsinud emana, kes pani kogu energia peole eelnevatele toimetustele. Kõige toredam oli veel see, et neil oli olemas superkangelaste teemapakett (https://peobox.ee/superhero/). Sain E-le korraldada kõige ägedama üllatuse ?

Aga see pole veel kõik. Nagu M-i sünnipäeval, kutsusin ka E sünnipäevale Janeku, kes saabus sünnipäevale Batmani kostüümis. Ta korraldas lastele erinevaid mänge, tegi õhupallikujutisi ja oli lihtsalt ülivinge. Tema kontakti leiad siit : https://www.facebook.com/Laste-Peojuht-Janek-Kivisalu-131181247534198/ .

Taaskord valisime tordi asemele jäätise. See sai M-i sünnipäeval hitiks, et pidime uuesti tellima. Taaskord ei pidanud pettuma. Tellisime vanillijäätise ja lisandiks panin lauale erinevaid kommikesi. Kui sinulgi tekkis huvi jäätisemasina rendi vastu, siis kontaktid leiad siit : https://www.facebook.com/Waf-pehme-j%C3%A4%C3%A4tis-j%C3%A4%C3%A4tisemasina-rent-506907346402930/ .

Pidu oli super tore!