Osale võistlusel ja võida LEGO DUPLO!

Osale võistlusel ja võida LEGO DUPLO!

22. Mar 2021, 16:39 Emmede Klubi Emmede Klubi

Mängimine on nii tore! Mängides saab laps võtta erinevaid rolle, olla erinevates olukordades ja ehitada oma fantaasiamaailma! Jah, mängimine vallandab tõeliselt lapse loovuse ja avardab tema maailmavaadet, aidates tal omandada uusi oskusi, mis on kasulikud kogu hilisemas elus.

Emmede Klubi koostöös LEGO® DUPLO®-ga kutsub sind osalema võistlusel, kus võid võita suurepärase auhinna, et muuta lapse mänge veelgi huvitavamaks ja mitmekesisemaks!

Oled kindlasti tähele pannud, et laps eelistab oma mängus teatud olukordi või ta võtab sagedamini kindlaid rolle. 

Tule meie Facebooki lehele ja võistlusel osalemiseks kirjuta kommenaatridesse:

  • Milliseid olukordi ja rolle laps mängimise ajal mängib?

LISA OMA VASTUS SIIN

Kõigi lisatud vastuste hulgast valime 1. aprillil välja ühe, kes saab
LEGO® DUPLO® Loomade rongi (10955) komplekti.

Kõik lapsed armastavad loomi, eks? LEGO® DUPLO® minu esimene loomarong (10955) on lastele suurepäraseks sissejuhatuseks loomariiki.

Järelveetav loomadega paraadmänguasi
Elevant, tiiger, kaelkirjak ja panda pakuvad väikestele loomaarmastajatele rohkelt tegevust. Ehitades ja ümber ehitades, vaguneid ritta seades, loomi rongile asetades ja neid välja võttes ning üksteise otsa ladudes arendavad lapsed peenmotoorikat ja avastavad loova rollimängu maagilist maailma. Uued funktsioonid nagu kaelkirjaku kõikuv kael muudavad mängimise veelgi lõbusamaks. Mudelite elusuuruses piltidega ehituskaartide abil saavad lapsed klotsid ehitamise käigus otse pildile asetada. Mängurõõmu avardamiseks saavad lapsed ühendada rongi teiste rattapõhiste DUPLO mänguasjadega.