Kuidas lapsele tutvustada loomade maailma? Jaga oma soovitusi ja võida LEGO® DUPLO®!

Kuidas lapsele tutvustada loomade maailma? Jaga oma soovitusi ja võida LEGO® DUPLO®!

14. Apr 2021, 08:26 Emmede Klubi Emmede Klubi

Loomade maailm on väga mitmekesine, alates koduloomadest kuni eksootiliste loomadeni, kes elavad džunglis. Meie kui vanemate kohustus on aidata oma lastel õppida tundma tohutut loomade maailma, rääkides neile nende loomade olemusest, mida igaüks sööb ja kus elab.

Üks võimalus lapsele loomade maailma tutvustamiseks on mängimine, sest sel viisil saame omistada igale loomale tema iseärasusi, öelda, kus iga loom elab ja millest ta toitub. Kuidas teie kodus loomi tuntakse?

Osale võistlusel ja võida auhind, mis muudab mängu veelgi põnevamaks!

Võistlusel osalemiseks:

• Tule Emmede Klubi Facebooki lehele;

• Kirjuta võistluspostituse kommentaarides, kuidas tutvustad oma lapsele loomade mitmekesist maailma? Võib-olla kasutate mänguasju, ehk on teil loomade kohta spetsiaalne raamat või film?

VÕISTLUSES OSALEGE SIIN

VÕISTLUSE AUHIND

Kõigi kirjutatud kommentaaride hulgast valime 23.aprillil ühe õnneliku, kellele kingime

LEGO® DUPLO® Town Hobusetalli ja ponimaja komplekti!

LEGO® DUPLO® Town Hobusetalli ja ponimaja (10951) komplekt pakub kõike, mida väikesel loomasõbral on vaja kahe armsa poni eest hoolitsemiseks. Nii võib loominguline mäng ja mänguline õpe kesta lõputult. Mäng ja õppimine ponitallis Ponitallis on iga päev palju lõbusat tegevust. Kaks armsat poni vajavad söötmist, enne kui nendega saab sõitma minna. Siis tuleb neile anda juua ja neid harjata.

Ja ära unusta neile mugavat magamisaset valmistada. Kui väikesed loomasõbrad tuttavas tallis ponide eest hoolitsevad, arendavad nad end igakülgselt, eriti mis puudutab nende peenmotoorikat ning sotsiaalset ja emotsionaalset teadlikkust. Praktilised õppimist toetavad väikelaste mänguasjad LEGO DUPLO mänguasjade abil saad koolieelikutele pakkuda toredaid avatud mängimise, eneseväljenduse ja rõõmsa õppimise võimalusi. DUPLO mängukomplektid aitavad lapsevanematel väikelastega koos mängides osa saada nende olulistest arenguetappidest.