Tere kõigile!
Kuna siin oli eelnevalt tehtud samalaadne postitust juuli beebide kohta 2013, siis võiks teha nüüd märtsi omad. Kas siin on uusi liitujaid või juba olemas olevaid, kellel on sünnitustähtajaks märts 2014. Saaks siin kõik tuttavaks ja jagaks oma rõõme, muresid, kartuseid jms..:)
Ootan ka poissi 😀 Ise olen ostnud ainult siniseid riideid- väga meeldivad 😀 Täna ostsin hästi armsad soojemast fliismaterjalist tumesinised beebipapud 😀
Lapse liigutuste tundmine on lihtsat imeline tunne 😀 Käisin täna ämmaemanda vastuvõtul ja selgus, et mul rauapuudus, määras mingid tabletid, mida pean 2tk päevas võtma. Muidu on enesetunne suhteliselt hea, nina on õhtuti natuke kinni aga kasutan quixxi. Beebile on valmis ostetud mõned riided, mida pole suutnud lihtsalt ostmata jätta, kuna on väga armsad 😃 enamuse riietest saan ema töökohast Pärnus Raekülas asuv beebiriiete õmblus. Hinnad on head ja kvaliteet suurepärane. Soovitan ka teile www.pood.beebikaubad.ee. Vankrit, turvahälli jms. asju veel ostetud ei ole, kuid jaanuari alguses see ka plaanis 😀
Küsimus kuidas teil kõtutega...ma mõtlen kõhu suurust ...mul on 26+5 ja kõtu siuke keskmine ..😀 Ei tea kas peaks olema suurem
Palju Õnne jah! Mul on tänaseks 27+4 ja minu rasedus enam märkamatuks kellelegi ei jää 😀
Enesetunne on hea aga ühe koha peal istumine muutub küll juba raskeks.. Vanker on ostetud ja voodi on tellitud. Riideid beebile veel väga ostnud ei ole. Ootan poissi, kuid käsi sirutub välja vaid neutraalsete asjade järele. Ühesõnaga ei julge kõiki asju päris siniseid osta - never know.
Aga liigutused kõhus on imelised.
Enesetunne on üldiselt väga hea, kuid tihti tekib n.ö õhupuudus ja nii mõnelgi korral on silme eest mustaks läinud. Ma ei ütleks, et kõht väga suur on, kuid välja hakkas suhteliselt varakult paistma. Praeguseks on 27+5 nädalat ja see, kuidas kellelgi kõht välja paistab pidi sõltuma ka kehakujust jms. Ei tea, kas peab paika😀 Tean lühikesi ja kõhnasid naisi, kellel ei paistnud väga välja, samas ise olen ka väike, aga paistis kohe välja😀 Kuidas ise ennast tunned? Minu meelest on nii mõnus tunda liigutusi. On juba voodid, vankrid jms asjad olemas?
Aitäh sulle 😀 Sellest pole midagi, et me kõik erinevatest kohtadest oleme, saame ju ikkagi infot vahetada ja nõu anda jne. Kuidas teil enesetunne on? Kas kõht on juba väga suur? Minul ei saa siiani paljud aru, et üldse rase olen , kuigi praeguseks juba 26+2 nädalat 😃
Õnnesoovid! 😀 Tundub, et oleme siin kõik väga erinevatest kohtadest, kuid Pärnust vist ei olnud kedagi.
Tere kõigile!
Liituksin ka teiega hea meelega. Minu kõhubeebi sündimise tähtajaks on praegu määratud 17.märts, ultraheli järgi 13.märts. Nädalaid on 25+4 ja enesetunne on praegu hea. Teada on ka juba, et sünnib pisike poiss 😀 See on minu esimene rasedus ja oleme väga elevil. Olen praegu kodune, kuid tahaks kuskil ujumas käima hakata vms, et ennast natukene rohkem liigutada. Kas siin on veel kedagi Pärnust?
Äkki kohtume, tähtaeg päevase vahega :-) Ning enamus naisi hakkavad käima loengutes lõpu poooe, siis pole vahet, mis kell need on, nvn istud kodus.
See on jah Keeruline. Enamus rasedaid ikka käivad ju ise ka veel tööl.
Väga head kellaajad, kuid jah Tallinnas. Ise olen Tartus ja siin on kõik loengud algusega kell 16.00 , ma ei mõista seda miks ei tehta hiljem. Seega ei ole isegi mitte võimalik minna mehega koos tugiisiku loengusse, eks pean talle kodus loengu pidama 😀
Ma plaanin ka ITKsse minna ja tähtaeg 9.märts.. Loodan et sünnitusmajas järjekorda ei teki 😃
Olen arvel raplas, praxises. Sünnitama plaanin minna ITK'sse. Kaalusin ka paidet, kuid mees arvas, et peaks ikka kuhugi suuremasse haiglasse minema.
Me nüüd pingsalt ootame ja loodame, et lõpuks selgub jah 😀 Eks ma annan teada , kui selgub😀
Ma ise ei ole ka üldse ei basseini inimene ega ujuja tüüpi, seepärast olengi kahevahel.. Ei ole siiani suutnud kuskile trenni minna ☹
Nüüd lähen 26.11 esimesse loengusse perekooli 😀 On plaan veel minna ka tugiisiku loengusse ja sünnitamise loengusse, kuhu siis tuleb mees ka kaasa 😀
Ma ka ei teadnud, aga vist pidid tüdrukul veidi kiiremad südamelöögid olema ?
Ja no võib-olla pikaajalise töökäigus on ämmakal mingid oma nipid, aga ega ta ütles ka, et ta lihtsalt arvab 😀 Et eks nüüd näis, kas läks täppi 😀
Tere Ällu, kus sa arvel oled ja kuhu plaanid sünnitama minna?
Vesivõimlemine ei meeldi millegipärast mulle ka. Vb ma ei ole suur basseini inimene, kuigi beebiga mõtlen küll ujumas käima hakata.
Perekoolis käin ma http://www.ammaemanduskeskus.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=20
Olen täitsa rahul ja võib öelda et on isegi huvitav. Isegi mees tuleb hea meelega kaasa. =)
Tere, liituksin ka teiega. Minul käsil esimene rasedus, ootan pisikest poisiklutti, tähtajaks 10.märts, nädalaid täna 25+0. Poisi esimesi liigutusi tundsin 18+ ja issi tundis nädal hiljem, nüüd juba müttab nii, et nägemata kindlasti ei jää. Kaalu on juurde tulnud sutsu üle 5kg, kuigi kuskilt välja ei paista, kõht ainult kasvab. Enesetunne on olnud siiani väga hea. Kuskil trennis ei käi, kuigi võtan kogu aeg hoogu, et minna.
Ma pole kuulnudki, et südamelöökide järgi ka lapse sugu ennustatakse?
Aitäh! 😀
Palju ōnne tütre puhul! Väga tore uudis.
Ei oskagi öelda, lihtsalt suure hulga rasedatega vees võimlemine ei meeldi mulle😀 kõik oleks nagu poid koos😀 kuid see on väga individuaalne
Saime UH teade, et sünnib tüdruk ja lisaks veel pildid, mis saime..hindamatu väärtus! Loodan, et saate ka ikka teada.
See päris hea mõte, et youtube järgi kodus ise proovida trenni teha 😀 Aga miks sulle siis vesivõimlemine sulle siis üldse ei sobinud ?
Minul on hetkel 23+6 ja kaalu ligi 5kg juures. Visuaalselt pole näha, et juurde võtnud, kuid kõht kasvab 😀 Ju siis tulebki kuidagi väga ühtlaselt kaalu juurde 😀
Meil nüüd 29.11 võetud tasuline UH lisaks juurde, sest soovime lapse sugu teada saada, elnevad korrad ei ole pisike ennast tahtnud näidata. Nüüd loodame, et ehk seekord. Südamelöökide järgi arvas ämmaemand, et ehk on tüdruk, kuid ei olnud kindel 😀
Mul 24+5 ja 8kg.. Enamus viimaste nädalatega tulnud.
Mul on 24+6 rasedusnädal ja kaalu on juures 7 kg. Lihtsalt kõht on suureks kasvanud, muidu ei paistaks kuskilt välja, et rase olen😀
Kui palju teil tänaseks kaalu juures on?
Meid ikka on kogunenud😀 täiesti unustan siin käija, aga usun kui koju jään, siis rohkem aega. Täna lähen Elite eraklinnikusse dr. Sõritsa juurde ja lodoetavasti saame teada ka lapsesoo, 20 nädala ultraheli ennustus oli tüdruk, kuid siiski mitte päris kindel😀
Perekoolis veel ei käi, hakkan jaanuarist ja trenni kohta nii palju, et olen teinud youtube järgi rasedate pilatest. Proovisn ka rasedatele vesivõimlemist, aga see kohe üldse ei sobi mulle.
Ehk on see abiks 😀
http://www.emmedeklubi.ee/maternity/20121127-9-beebi-esimene-varustus/
Esmarase, jah. Väga pōnev. Aga beebitarbeid veel soetama pole söandanud minna.