Märtsikuu beebid 2014

19. Sep, 03:23

Tere kõigile!

Kuna siin oli eelnevalt tehtud samalaadne postitust juuli beebide kohta 2013, siis võiks teha nüüd märtsi omad. Kas siin on uusi liitujaid või juba olemas olevaid, kellel on sünnitustähtajaks märts 2014. Saaks siin kõik tuttavaks ja jagaks oma rõõme, muresid, kartuseid jms..:)

15. Apr 2015, 01:01

Tere!
Veidi hilinenud vastus teema algatajale.
Mul on märtsis 2014 sündinud tüdruk. Otsin eakaaslasi
ühisteks mängutundideks Tallinnas Haabersti ümbruses.
Koos minna lastemänguväljakule või ujutama.
ühisteks mängutundideks. Kusagil Tallinnas Haabersti,Kristiine

Ehk on huvi
Kas

15. Nov 2014, 15:07

Tere armsad tulevased emmed. Kutsun Teid koos partneriga vahvatele koosviibimstele, kus räägime beebiootusega seotud muredest, rõõmudest, kogemustest ja saame tuttavaks.
Esimene kohtumine toimub juba homme.
Vaata lähemalt : http://estspa.eu/902-2/
info@estspa.eu
Facebookis: EstSpa
Olete väga oodatud!😀

26. Jan 2014, 14:35 mariliiz568

Tore. 😀 lkaroline@hot.ee

26. Jan 2014, 12:29 Karro265

Ma usun küll, et on. Tegu poisslapsele mõeldud riietega, kui huvitab jäta siia oma meil. Kirjutan homme täpsemalt, kui sellega tegelema hakkan ja Keidy paki posti pandud saan.

25. Jan 2014, 16:21 mariliiz568

Kas on veel beebiriideid ära anda? Saaks ise Pärnusse järele ka tulla. 😀

23. Jan 2014, 23:39

No eks ma sorteerin paremad asjad välja ja saadan sulle 😀

23. Jan 2014, 21:15 mariliiz568

Võru Rimi smartposti 😀 Ja ega ma palju tahagi 😀

23. Jan 2014, 20:28 KeidyA

Selge. Järgmise nädala alguses hakkan sellega tegelema, kuna pole praegu kodus. Kuhu smartposti automaati saatma pean? Ma veel ei tea palju asju ma sulle saata saan aga üritan mingi paki kokku panna ja ära mõõta, siis saab paki saatmise hinna teada ja kirjutan siis sulle meilile mis summa ja kuhu saata 😀

23. Jan 2014, 15:55 mariliiz568

Muidu elasin Pärnus, aga nüüd olen Võrus 😀 Saada vast smartpostiga, nii on kõige parem, ma arvan 😀 Oma konto nr võid mu meilile saata : keidyannus@hot.ee. 😉

22. Jan 2014, 22:23 KeidyA

Kus kandis sa asud? Ise elan Pärnus. Saaksid ise järgi tulla või saadan postiga? Sel juhul peaksid maksma ainult postikulu ja saaksin sulle need kohale toimetada.

22. Jan 2014, 21:19 mariliiz568

Mina sooviksin 😀

22. Jan 2014, 15:04

Pilt riietest

22. Jan 2014, 15:00

Kas siin leidub keegi, kes sooviks tasuta beebiriideid suuruses 50-56, osad asjad ka 64. Sain 3 suurt kotitäit riideid ning ise kindlasti kõike ära ei kasuta. Riided on küll kantud, kuid puhtad ja korralikud. Hästi palju on mütse, sipukaid, bodysid.

20. Jan 2014, 18:55 monsa5k

PARANDUS, link on https://www.facebook.com/groups/2014Tartubeebid/

20. Jan 2014, 15:04 Janne

Tartu 2014 beebide grupp: https://www.facebook.com/groups/417147071750991/

15. Jan 2014, 11:53 Zuzi

Tere!
Mul on rauavaegusaneemia ja madal vererõhk, seega arst arvas, et sellest võib minestamine ka tingitud olla. Õnneks ei ole kuskile vastu katki kukkunud, olen ikka eelnevalt suutnud juba kuskile maha istuda (kasvõi poe põrandale).

14. Jan 2014, 23:35

Tere! Minul on tähtaeg 19märts ja võime vabalt tuttvuda ja muljeid vahetada. Skypes arvatavasti lihtsam suhelda,et võite skyped jätta tulevikys või kohe 😀

14. Jan 2014, 17:13

Tere taas! Kuidas teil vahepeal läinud on? Kas beebile asjad juba ostetud? Minul on kõik hästi, enesetunne on ka hea ning kõht paisub silmnähtavalt iga päevaga 😀 Beebi liigutused on ka tihedad ja tugevad. Natuke uskumatu, et nii vähe aega on veel jäänud, ei jõua seda ära oodata. Tahaks juba oma beebit näha 😀 Nädalaid praegu 31+2.

06. Jan 2014, 14:07 Janne

Head uut aastat jah, Täna veel vist võib soovida =)
Millest sellised minestushood? päris hirmus. Oled end katki kukkunud kuskile vastu juba? Kas arstide meelest see on NORM?

Mina jään sünnituspuhkusele 27.jaanuarist. Tähtaeg 9.03.

05. Jan 2014, 18:47

Head uut aastat kõigile! 😀 tore, et meiega on veel uusi liikmeid liitunud. Minul tänase seisuga nädalaid 30+7 , tähtaeg 6. märts ja kõht on ikka suure, õnneks kuskilt mujalt silmaga nähtavalt suuremaks läinud ei ole😀 olemas on vanker, turvahäll ja voodi ja alates 1.jaanuarist olen sünnituspuhkusel. Minul esineb väga tihti minestushoogusid ega üksi poe järjekorras väga seista ei taha, alles neljapäeval minestasin ära Maximas olles. Nüüd siis käin nuuskpiiritus kotis ringi😀
Sünnitama lähen Tartu haiglasse.

30. Dec 2013, 12:24 Zuzi

olen 20 aastane ja hetkel pole ma üldse kindel kuhu ma sünnitama lähen 😀 Alguses olin Pärnus nüüd tulin tagasi Võrumaale, kuid on plaan Tartusse edasi minna. Eks näis kus haiglas ma lõpuks maandun. Ohjah, ma loodan, et neid kilosid rohkem ei koguneks. Täpsustan ka seda, et raseduse alguses olin ma 50 kilo nüüd 61 .

29. Dec 2013, 18:28 KeidyA

Tere KeidyA. Mul on tähtaeg 9.03 ja kasvanud olen ka ikka korralikult. kuskil 10 kilo on kaelas 😀
Kui vana sa oled ja kuhu plaanid sünnitama minna?

28. Dec 2013, 22:30

Tere !
Liituksin ka Teiega 😀 Minu kõhubeebi tähtajaks on 6 märts 😀 Hetkel käsil 30+2 nädal. Pole veel teada, kes sünnib, kuid loodan, et peagi selgub ka see 😀
Lugesin, et kõik juba vaikselt ostavad asju beebi jaoks. Minul pole veel mitte midagi ostetud, kuid uuel aastal hakkan sellega ka vaikselt tegelema 😀
Hetkese seisuga on mul 11 kilo juurde tulnud ja kõht on täitsa olemas. Nüüd on aru ka saada, et ma rase olen 😀

23. Dec 2013, 12:43 NoorEmme

Seda küll et see oleneb paljust ...😀 pikkust mul 1.75 ning kaal nõõdseks juba 98 kg 😀 😉 rasedusega juurde tulnud...kõtu vaikselt kasvab.

22. Dec 2013, 20:45 Hiireemme

Igal inimesel on erineva suurusega köht 😀 köik oleneb sellest palju lootevett , sinu kehakaal,pikkus ja muidu ,et oled köhn vöi tysedam ..😀 minul näiteks oli väga väga pisike köht kuni raseduse löpuni . pikkust minul on 172 ja kehakaalu 62 kg ..

19. Dec 2013, 19:29

Minul on tänase seisuga 28+3. Kõht on täitsa olemas. Jope vast veel varjab aga kõnnak reedab ikka.
Liigutusi on alati tore tunda aga vahest natuke valus ka. Puksib korralikult ja on keeranud ennast ilusti pea allapoole.
Riided on poisile olemas, värvi suhtes on kõike, ainult päris roosat pole. Voodi on välja valitud aga ostmata, turvahälli veel otsime. Vanker on saadud.

18. Dec 2013, 22:32

Oii, mõni aeg eemal olnud ja siia nii palju uut infot tekkinud 😀
Minul on hetkel 27+3 ning kõht selline keskmine. Piisavalt väljapaistev, et aru saada, et olen rase 😀

Meil olemas juba beebile turvahäll, vanker ja voodi on ka juba välja vaadatud, kuid ost jääb uude aastasse 😀

Beebi riideid pole meeletutes kogustes ostnud, kuid miskit ikka 😀 Need lihtsalt nii armsad, et vahepeal kui ikka miskit väga armsat silma jääb, siis peab ära ostma 😀

Kuna ootame tüdrukut, siis on nii roosasid asju kui ka neutraalseid 😀

Enesetunde kohta ei kurda miskit. Vahepeal annab alaselg tunda, kuid soetasin endale rasedate bandaaži ning see aitab päris häsi alaselja valude vastu 😀

18. Dec 2013, 14:20 mariliiz568

Nii tore on beebi asju osta. Ma vaikselt sisustan beebi tuba. Jaanuari keskel jään koju, eks siis jõuan rohkem. Kas kellelgi on aimu, kust saaks hea hinnaga ja armsaid beebitoa kardinaid?

17. Dec 2013, 22:00 Hiireemme

Minul ei ole väga suurt kõhtu. Mees ütleb küll, et kõht iga päevaga paisub, kuid ise ei saa väga aru 😃 Inimesed, kes ei tea, et rase olen, ei saa tavaliselt arugi, et beebit ootan, ilmselt see sellepärast, et olen muidu ka suhteliselt paksuke 😃

1 2 3 4