KOOSTISOSAD:
- 1 väiksem kõrvits
- 1 pöidlasuurune jupp ingverit
- 1 spl kadakamarju
- 3 tüümiani oksa
- 400 ml vahukoort
- 100 g klassikalist toorjuustu
- 3 küüslauguküünt
- soola-pipart
Õpetus:
Aseta kõrvitsatükid koos tüümiani, küüslaugu ja pipraga küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormile. Küpseta 180 kraadi juures kuni kõrvits on ilus kuldne. Jätka protsessi praepannil ja lisa vahukoor, veidi vett ja kadakamarjad.
Blenderda mass ühtlaseks, lisa purustatud ingver ja sega edasi kuni mass on väga ühtlane. Filtreeri veel mass läbi sõela.
Kuumuta pannil toorjuust ja endale meelepärased ürdid.
Kui sa soovid suppi veidi vedelamaks teha, lisa natuke vett.
Serveeri supp meelepärases kausis ja kaunista toorjuustuga ja lisa kaunistuseks mõned kadakamarjad ja maitseroheline.
Emmede Klubi
Kõrvitsapüree supp on hea tõesti😀