Kartuli-ingveri supp

Kartuli-ingveri supp

12. Nov 2013, 00:00 Emmede Klubi Emmede Klubi

Koostisosad:

  • 2 kanafileed
  • 400-500g kõrvitsat
  • 2 porgandit
  • 2 kartulit
  • 2 sibulat
  • 5cm tükk ingverit
  • oliiviõli

Directions:

  1. Puhasta ja haki köögiviljad kuubikuteks.
  2. Lõika kana viiludeks
  3. Prae köögiviljad ( ka ingver) õlis ( või võis) kuldseks.
  4. Kurna köögiviljad, jättes vedeliku alles, et suppi vedelamaks teha. Püreesta köögiviljad, lisa ka praetud kanafilee. 
  5. Valmis! Soovi korral lisa ka soola ja pipart ja serveeri röstitud küüslauguleivaga. 

Hubaseid sügisõhtuid!

Jūlija Ekkerte