Pull-Ups® püksmähkmete ja treeningmähkmete kasulikkus

Pull-Ups® püksmähkmete ja treeningmähkmete kasulikkus

01. Apr 2013, 09:24 Emmede Klubi Emmede Klubi

Mähkmevabaks saamine on esimene oluline samm “suureks lapseks” saamisel ja oluline osa selle edus on Pull-Ups®  treeningmähkmete kasutamisel.

Kui laps näeb, et tal ei ole enam tavalisi mähkmeid, annab see nii talle kui teda ümbritsevatele inimestele signaali, et käes on uus etapp.

Pull-Ups®  püksmähkmed on justkui tavaline aluspesu, mida saab tõmmata üles-alla ja mis annab lapsele sõltumatust ning laseb tal “päris asjaks” valmistuda. 

Need aitavad ka lapsel vahet teha, millal mähe on kuiv või märg, sest mähkme märgamisel kustuvad selle peal olevad pildid ära.

Pull-Ups®  püksmähkmed on piisavalt imavad, et kaitsta õnnetuste eest. Nad on külgedelt avatavad, et neid kiiresti ära võtta või neid kontrollida. Neil on lõbusad Disney ™ autode ja printsesside pildid, et need näeksid välja nagu tõelised aluspüksid!

Nüüd on lapse rahulikuks uneks olemas ka erilised öised Pull-Ups®  püksmähkmed, mis pakuvad kõiki püksmähkmete eeliseid koos lisaimavusega.

Pissimisel ära kustuvad pildid innustavad lapsel öösel mitte pissima, et potitreeningul viimast võitu saavutada.

Nagu Pull-Ups® püksmähkmeid, on neidki lihtne üles-alla tõmmata ja see annab samuti lapsele iseseisvustunde, kui ta saab täitsa ise enne und viimast korda potil käia.

Öised Pull-Ups® püksmähkmed aitavad lapsel ka öösel “suure lapse” moodi olla – siis, kui päevased pissimised juba kontrolli all on.

Kihuta läbi potitreeningu koos Pull-Ups® treeningmähkmetega!

 


Emmede Klubi  

20130401092402-29649.jpg