Retseptivõistlus- Viinerid saia sisse ehk Lämmi Pini

Retseptivõistlus- Viinerid saia sisse ehk Lämmi Pini

01. Mar 2013, 21:35

Vaja läheb:

Röstsaia viile, teradega saiad on eriti head.
Viinereid , minul olid Jussi viinerid ja neid läheb iga saia sisse 2 tk.
Juustu
Majoneesi, ketšupit, sinepit või mis iganes muud meelepärast majoneesilist kastet
Sutsu õli.

Rulli tainarulliga (kui tainarulli pole, sobib ka tühi pudel) saiaviilud õhemaks. Määri saiaviil meelepärase kastmega, aseta kastmele juustuviilud. Viinerid pane nii, et saaksid kokkurullimist alustada nurgast. Aseta õli või võiga määritud ahjuvormi või plaadile. Piserda üle vähese õliga ja soovi korral raputa peale riivitud juustu. Küpseta eelkuumutatud 200 kraadises ahjus kuni saiad on kuldsed.