RETSEPT
400 g ricotta kohupiima
5 sl suhkrut
3 muna
160 g jahu
0,5 tl soola
1 triiki tl söögisoodat
Frittimiseks õli
JUHISED
Hõõru kohupiim muna ja suhkruga ühtlaseks. Lisa sooda ja soolaga segatud jahu. Vormi kahe lusika abil paraja suurusega pätsid ja küpseta kuumas õlis. Kui pistad puutiku kuuma õli sisse ja selle ümber hakkab mullitama on õli parajalt kuum. Et tainas lusikate külge kinni ei jääks kasta need enne taina vormimist kuuma õli sisse.
Tegelikult piisab ka ühest lusikast, tulevad lihtsalt veidi karusema välimusega. Pontšik peaks ennast ise ringi keerama, kui ei siis aita teda kahvliga.
Pruunid pontšikud tõsta köögipaberile et liigne rasv jääks paberisse. Valmis pontšikud raputa üle tuhksuhkruga.