VÕISTLUS: räägi meile, mis oli sinu beebi esimene sõna ja võida vingeid auhindu!

VÕISTLUS: räägi meile, mis oli sinu beebi esimene sõna ja võida vingeid auhindu!

28. Sep 2021, 12:20 Emmede Klubi Emmede Klubi

- Tere, kallis! Oi kui armas sa oled... Sa ärkasid üles, nüüd me peseme ja siis sööme ning mängime! Tahad?

Me räägime lapsega sünnist saati, tugevdades niiviisi emotsionaalset sidet, ootame kärsitult esimest naeratust ning seejärel ka esimesi sõnu. Või vähemalt esimesi häälikuid!

Räägi meile, millised olid sinu beebi esimesed häälikud ja silbid, enne kui ta hakkas hellitavalt "emme" ja "issi" ütlema. Jaga meiega ja võida vahvaid auhindu!

Kuidas võistlusel osaleda?

  • jäta INSTAGRAMI ja/või FACEBOOKI postituse kommentaaridesse kommentaar ö, mis sõna või hääliku sinu laps esimesena ütles (välja arvatud "ema ja isa");
  • lisa kommentaaridesse oma sõbrad, kellel on ka väiksed vestlejad;
  • jälgi Emmede Klubi lehte, et mitte jääda ilma paljust väärtuslikust infost raseduse, lapsekasvatuse ja lapsevanemaks saamise kohta!

 

AUHIND

Hariv mänguasi "Sebralabürint" firmalt Lucy & Leo

Sebralabürint soodustab motoorsete oskuste arengut, treenib sõrmede lihaseid, teeb ringikujulisi liigutusi, stimuleerib visuaalset tajumist, kognitiivset mõtlemist, arendab intellektuaalseid võimeid ja kujutlusvõimet. Ideaalne esmakordseks tutvumiseks värvide ja kujunditega.



Huggies® Pants 
püksmähkmed poisile või tüdrukule!

 

 

OSALE VÕISTLUSEL FACEBOOKIS või INSTAGRAMMIS

10. oktoobril loosime meie Facebooki ja Instagrami lehtedel kõigi osalejate vahel välja õnneliku võitja, nii et oma võiduvõimaluste suurendamiseks osale võistlusel nii Instagramis kui ka Facebookis!