Viiekuuse beebi ema arvustus: Philips Avent Natural lutipudel

Viiekuuse beebi ema arvustus: Philips Avent Natural lutipudel

04. Aug 2020, 10:58 Emmede Klubi Emmede Klubi

Hiljuti saatis Philips Emmede Klubiga koostöös valitud lugejatele laiali mõned Philips Natural lutipudelid, et emad saaksid toodet proovida ja sellele seejärel oma kogemusest lähtuvalt arvustuse kirjutada.

Viiekuuse lapse ema Merilin kirjutab:

"Saime testimiseks Philips Aventi lutipudeli, mis on nüüdseks kasutusel olnud umbes 2 nädalat. Et tegu oli üldse meie esimese lutipudeliga on seda keeruline võrrelda teiste sarnaste toodetega.

Lutipudel leidis meil peamiselt kasutust veejoomisvahendina. Pisike on rinnatoidul, kuid kuna juba vaikselt on menüüsse lisandunud ka püreed, siis osutus vajalikuks ka vee pakkumine.

Tootest lähemalt:

260 ml mahutavus on piisav, et katta lapse vajadused. Samas piisavalt väike ja mugav, et ei võta kotis liigselt ruumi. Samuti on pudel vägagi kasutajamugav, pudeli kuju on väga lapsesõbralik, pudeli hoidmisega sai hakkama ka viiekuune, kes seeläbi sai oma veevajadust ise reguleerida. Eriti meeldis mulle see, et pudel oli kerge ja seda oli väga lihtne puhastada. Pudeli lutt on heast pehmest materjalist, mille laps kiiresti omaks võttis. Lutist tuleva vedeliku surve oli ühtlane ja lapsel oli lihtne sellest vett kätte saada. Lisaks meeldis ka see, et pudel ei lekkinud, kui lapse käest libises ja mööda voodit veeres, äärmisel juhul lekkis paar tilka, kuid ei midagi hullu. Toode leiab meie peres kindlasti kasutust ka edaspidi, eriti väljasõitudel või kui issi on pisikesega üksi koju jäänud."


Aitäh, Merilin, toreda arvustuse eest!