Soovid testida uut Philips Avent Natural Response lutipudelit, mis toetab beebi loomulikku joomisrütmi?

Soovid testida uut Philips Avent Natural Response lutipudelit, mis toetab beebi loomulikku joomisrütmi?

02. Mar 2023, 10:30 Emmede Klubi Emmede Klubi

Märtsis kutsume Emmede Klubi lugejaid proovima Philips Avent Natural Response lutipudelit, mis on spetsiaalselt loodud toetamaks beebi individuaalset joomisrütmi.

Natural Response lutt vabastab piima ainult siis, kui beebi aktiivselt joob. Sarnaselt rinnaga toitmisele saavad imikud imeda, neelata ja hingata oma loomuliku rütmi järgi.Tänu sellele on pudeliga toitmist lihtne kombineerida imetamisega.

Pakume Emmede Klubi lugejatele võimalust uut lutipudelit testida! Philips Avent saadab lutipudeli Sulle sobivasse DPD pakiautomaati. Vastutasuks ootame, et paneksid kirja, kuidas pudel teile meeldis ja teie jaoks toimis. Arvustust ootame kümne päeva jooksul alates pudeli kättesaamisest! Arvustus avaldadakse Emmede Klubis ja Philipsi koduleheküljel. 

Kui soovid testimises osaleda, siis täida ära järgnev vorm. Pudeli saadame kuni 30 soovijale.

SOOVIN TESTIDA UUT LUTIPUDELIT

 

Miks Philips Avent Natural Response lutipudel?

Kujundatud koolikuvalu ja ebamugavustunde vähendamiseks! Koolikutevastane klapp ennetab söömise ajal õhu sattumist beebi kõhtu, et vähendada koolikuvalu ja ebamugavustunnet.

Rinnakujuline lutt, loomulikult haaratav kuju

Lai, pehme ja paindlik lutt on disainitud rinnakuju ja -tunde järgi, mis tagab beebi jaoks mugava haaratava kuju ja toitmise.

Lutt vabastab piima siis, kui beebi aktiivselt joob

Natural Response lutt toimib kooskõlas beebi loomuliku söömisrütmiga, mistõttu on imetamist ja lutipudeliga toitmist omavahel lihtne kombineerida. Lutil on ainulaadne ava, mis vabastab piima vaid siis, kui beebi aktiivselt joob. Kui beebi teeb neelamiseks ja hingamiseks pausi, siis lakkab ka piimavoog.

Valige beebi jaoks õige lutivoog

Iga beebi söömisstiil on erinev ja areneb välja omas tempos. Arendamise välja mitu voogu, et leiaksite enda beebi jaoks sobiva ja saaksite lutipudelit isikupärastada. Kõik Natural Response lutid on valmistatud pehmest silikoonist.

Tilkumiskindel lutt ennetab tilkade tekkimist ja piimakadu

Lutiava väljastab piima ainult siis, kui beebi sööb. Tänu sellele saate enesekindlalt ennetada piimakadu nii kodus kui ka väljas olles.

Lihtne kasutada, kerge puhastada ja kiiresti kokkupandav

Lai pudelikael muudab täitmise ja puhastamise lihtsaks. Koosneb kiireks ja lihtsaks kokku panemiseks vaid vähestest osadest.

Natural Response lutid ja lutipudelid on BPA-vabad

Philips Avent Natural lutipudelid on valmistatud BPA-vabast materjalist.

Farmatseutilise kvaliteediga klaas, puhtus ja kuumuskindlus

Esmaklassilisest borosilikaatklaasist Philips Avent klaaspudel on kuumus- ja kuumusešokkide kindel. Seetõttu saab seda ohutult hoida külmkapis, seejärel soojendada ning samuti saab seda steriliseerida.

Olge kannatlik, kuni laps kohaneb

Meie uued Natural Response lutipudelid erinevad Free-Flow lutipudelitest. Sarnaselt rinnaga toitmisele võib kohanemine veidi aega võtta. See on täiesti loomulik.