Reisile! Milline kohver või kott tasuks kaasa võtta?

Reisile! Milline kohver või kott tasuks kaasa võtta?

04. May 2023, 16:48 Emmede Klubi Emmede Klubi

Reisimine on saanud osaks meie igapäevaelust ning ilmselt on pea igaühele meist reisi eel tuttavad küsimused: „Mida ma kaasa võtan?“ ja „Mis kotiga ma lähen?“ Muidugi, kuna peate kotti päris palju kaasas tassima, on olulised küsimused: kui suur kott võtta, mida kaasa pakkida, kas on nii palju vaja kaasa võtta. Kõige lihtsam on võtta kaasa vaid hädatarvilikud asjad võimalikult väikses kotis, kuid kui armastate reisilt kaasa tuua suveniire ja kingitusi, läheb muidugi suuremat kohvrit tarvis. Arutame läbi, millal mingit kotti võtta ning milleks need kasulikud on!

Reisikohvrid

Üks klassikalisemaid variante reisimiseks. Neid on kõige erinevama suuruse ja kujuga, mille valikul tasub kaaluda, kas reisite tavaliselt üksi või perega, kui mitme asjad sinna mahtuma peavad, kui mitmeks päevaks lähete. Reisikohvrite valik on suur, kindlasti leiate endale sobiva. Oma osa on siin ka harjumusel. Kui reisite perega, võite igaüks tahta mitu väiksemat kohvrit võtta või siis pakkida näiteks ühe suure kohvri ja võtta veel lisaks väike käsipagas, kuhu igapäevaseid asju panna. Mõeldes turvalisusele, siis tasub jälgida kohvreid, millel on oma turvasüsteem. Turvasüsteemi lisamine kohvrile on tänapäeval üsna sage praktika. Mõelge läbi eelnevalt toodud punktid, valige oma lemmik stiil ja suurus ning reis võib alata.

Reisikotid

Teine võimalus on osta reisikott. Kui lähete lühemale reisile või armastate lihtsalt kergemini reisida, siis on see hea võimalus just teile. Turul on mitmesuguseid nii tekstiilist kui nahast stiilseid kotte, mis võivad olla väga mahukad. Koti eelis kohvri ees on, et peate seda veeretamise asemel päriselt kandma, kuid kui reis on lühike või pakite kergelt, siis ei tohiks see takistuseks saada. Pealegi, on küll neid, kellele meeldib veeretamise asemel kotti just õlal, seljas või käes kanda. Praegu on väga moes ilusad nahast eksklusiivsed reisikotid tuntud disaineritelt ning need võib saada vägagi hea hinnaga. Need on ilusad, mahutavad palju ja peavad kaua vastu.

Peamised asjad, mida kaaluda

Kõik oleneb täiesti teie eelistustest. Kordame korra veel üle üldpõhimõtted, mida koti valimisel jälgida – millist stiili eelistate, kui palju teid reisib, kui kauaks lähete ja muidugi teie enda mugavus. Reisikohvrite ja -kottide maailm on kirju ning leiate kindlasti oma!