Philips Aventi kõva tilaga tassi testinud ema: Meie oleme rahul ja soovitame teistelgi proovida!

Philips Aventi kõva tilaga tassi testinud ema: Meie oleme rahul ja soovitame teistelgi proovida!

31. May 2021, 10:10 Emmede Klubi Emmede Klubi

Emmede Klubi koostöös Philips Aventiga saatis armsale 10-kuusele Karl Anderile testimiseks Philips Avent kõva tilaga tassi ning täna jagab nende kogemust ema Jaana:

"Meie 10 kuu vanusel Karl Anderil avanes võimalus testida Philips Avent kõva tilaga tassi. Siiani olime proovinud kõrrega tassi ja 360 tassi, kuid nendest ta iseseisvalt juua ei osanud. Proovisime veel ka lutipudelist vett anda, kuid sealt ei olnud nõus jooma ei iseseisvalt ega ka abiga. Niisiis võtsime rõõmuga kõva tilaga tassi testimiseks.

Esialgu kasutas laps uut tassi lõikuvate hammaste sügamiseks, tila on hea lühike ja tugevast plastikust. Vähehaaval sai selgeks ka tassi kallutamine, et saaks ka vett kätte. Praeguseks on asi juba vägagi käpas ning tass on meil õues olles alati kaasas.

Suureks plussiks on tassi keskosas olevad mummukesed, et ka väikesed käekesed saaksid hakkama ja niimoodi juua, et tass maha ei libise. Veel meeldis tassi juures see, et tassi osad ühildusid ka Philips Avent kõrrega tassiga. Meile oli kingitud kunagi kõrrega tass vähem meeldivamas värvis, nüüd saame tulevikus kasutada kõrrega tassil tilaga tassi rohelist pudelit.

Kuna laps lutipudelit ei tunnista, kuid tilaga tass meeldib, siis ilmselt saame tulevikus ka piimasegu tilaga tassist pakkuda. Meie oleme rahul ja soovitame teistelgi proovida!"

Aitäh Jaana, et meiega tagasisidet jagasid!