Philips Avent tootearvustus: kui ükski lutipudel ei sobi

Philips Avent tootearvustus: kui ükski lutipudel ei sobi

30. Jul 2020, 11:30 Emmede Klubi Emmede Klubi

Hiljuti saatsime koostöös Philips Aventiga valitud Emmede Klubi lugejatele testimiseks Philips Avent Natural lutipudelid. Laura, kelle üheaastane preili on seni lutipudelite suhtes pehmelt öeldes kriitiline olnud, oli Natural pudelile paras väljakutse. Rosanna ema kirjutab:

"Oleme nüüdseks saanud uut Philips Avent Natural pudelit katsetada veidi üle nädala. Olin algul väga skeptiline, sest meie laps on tõesti väga valiv. Eelnevalt olime katsetanud NELJA (!)  pudelit millest "sobis" ainsana MAM (seegi sobis vaid emme käest ja suure kisaga). Täna julgen küll soojalt soovitada Philipsi pudelit. Pudeli lutt on palju pehmem ja lamedam kui teistel pudelitel (meenutab lapsele ema rinda). Pudel on mõnusalt käepärane ja meie printsess võtab nüüd pudelit ka issi ja vanaema käest! ? 

Nüüdseks on Rosanna 1-aastane. Tänu Philipsi pudelile saab ta nüüdseks rinda veel kaks korda päevas. Ühe korra hommikul tõustes ja korra kella kaheksa paiku õhtul. Pudelit saab umbes 2-3 korda päevas, oleneb palju ta kõike muud meie kõrvalt võtab. Pudel kindlasti lõuna paiku enne lõunaund ja enne ööund. Pudelistreiki pole ja oleme teile selle eest väga tänulilud. 

Suur aitäh, et andsite meile võimaluse katsetada Philips Avent Natural pudelit!" 



Aitäh hoopis Sulle, hea Laura, toreda arvustuse eest!