Philips Avent säilitustassi testinud ema: "Tassid leivad tegelikult pikaajalisemat kasutust kui lihtsalt rinnapiima säilitades."

Philips Avent säilitustassi testinud ema: "Tassid leivad tegelikult pikaajalisemat kasutust kui lihtsalt rinnapiima säilitades."

04. Apr 2021, 11:11 Emmede Klubi Emmede Klubi

Emmede Klubi koostöös Philips Aventiga saatis kolmele meie lugejale testimiseks Philips Avent rinnapiima säilitustassid. Meiega jagab oma kogemust viie kuuse beebi ema, kes säilitab tassides nii rinnapiima kui ka leiab neile muul viisil rakendust:

"Aegajalt on mul vajadus rinnapiima välja pumpamiseks, ma olin seda alati vahetult enne kusagile minemist teinud, sest mul polnud piima kuskil mugavalt säilitada. Nüüd mul tekkis võimalus testida spetsiaalselt selleks loodud tasse. Idee sellest tassist tundus juba meeldiv ja reaalsuses ei pidanud pettuma.

Esimese asjana tahtsingi proovida, kuidas on nendes rinnapiima säilitada. Säilitustassid on piisavalt mahukad, et ühe pumpamis korra piim ära mahutada. Natukene tüütu on see, et peab piima teisest topsist ümber kallama. Palju mugavam oleks, kui ka viiese komplektiga oleks kohe adapter kaasas. Sest siis on suureks eeliseks see, et tass ühildub kohe tänu adapterile täpselt Philips Avent rinnapumbaga ehk siis saab piima otse sinna sisse pumbata. Kahjuks adapterit ei ole selle komplektiga kaasas, seda on võimalik suurema komplektiga koos soetada. Samuti sobiks adapteri olemasolul tassiga lutiots, mis teeks nende topside kasutamise veel mugavamaks. Nii oleks piima hoiustamine lihtne- pumpad otse tassi, kaas peale ja sügavkülma oma korda ootama. Vajadusel võtad, soojendad ning keerad lutiotsa peale ja saabki lapsele süüa anda.

Mulle on meeltmööda ka see, et topsi kaas on nii tihedalt peal, et see on täiesti lekkekindel. Neid saab seega sügavkülma mahutada nii püstises kui ka pikali asendis. Täpselt nii, nagu paremini mahub. Kusjuures, neid üksteise peale ladudes, nad kinnitud üksteise külge.Tassile on võimalik peale kirjutada nt kuupäev või see, mida ta sisaldab, hiljem saab selle lihtsalt maha pesta. Sedasi on oluliselt mugavam tasside vahel orienteeruda ning säilivuses kindel olla. Topsid on tugevast materialist, seega ei ole ohtu, et nad katki läheksid. See omakorda pikendab nende kasutusaega.

Tassid leivad tegelikult pikaajalisemat kasutust kui lihtsalt rinnapiima säilitades, sest nendes saab säilitada ka isetehtud püreesid. Iga ema, kes teeb beebile püreesid, teab, et hästi mugav on korraga palju ette teha ja sügavkülmas säilitada. See teeb igapäevaelu kergemaks. Ja selleks on säilitustopsid ülimalt vajalikud. 

Meil leiavad topsid veel kolmandal viisil ka kasutust – nendes on snäkke kaasa võtta. Õue või pikemale autosõidule saab nendes hästi marju, pähkleid või kamapalle hoiustada. Kuna kaas on tugevalt peal, on kindel, et need ei avane kotis ega tekita kaost.

Mina jäin säilitustopsidega väga rahule, need teevad rinnapiimaga majandamise oluliselt mugavamaks ning kuna neid on ka muul viisil võimalik taaskasutada, siis ma soovitan neid teistelegi emadele. "

Aitäh, et meiega oma kogemust jagasid!