Philips Avent rinnapiima säilituskotte testinud emad: julgen sõbrale soovitada!

Philips Avent rinnapiima säilituskotte testinud emad: julgen sõbrale soovitada!

14. Nov 2021, 12:57 Emmede Klubi Emmede Klubi

Oktoobris said mitmed Emmede Klubi lugejad võimaluse testida Philips Avent rinnapiima säilituskotte. Täna jagavad meiega oma kogemust kaks ema, kes kui ühest suust julgevad säilituskotte ka teistele soovitada. 

Silvia kirjutab nii:
"Mugavad, suure avaga kotid, mis seisavad ise püsti. Kotte on lihtne avada ning ka sulgeda. Meeldis see, et need on mahukad, Mahutades kuni 180 ml piima.
Miinuseks tooksin välja ehk selle, et pastakaga kirjutatud kiri ei hakka peale. Soovitan enne piima sisse valamist kuupäeva pakendile kirja panna. Arvan ise, et pind oli rasvane ning sellepärast ei õnnestunud kuupäeva märkida.
Muidu tip-top ja julgen soovitada ka sõbrale! "



"Philips Avent rinnapiima säilituskotid olid väga suurepärane avastus minu jaoks. Need on lekkekindlad, sügavkülma sobilikud ning lisaks veel ka tugeva lukustusega.
Kuna olen üpris liikuv ema ning tihti peab ka lapse isa last hoidma, siis ütles tema, et kottidest on piima lihtne välja valada ning samuti minul just pumbatud piima säilituskotti valda. Koti peale saab kirjutada lapse nime, kuupäeva ja kella, millal piim on pumbatud ning koguse.
Soovitan ka kõigile liikuvatele emadel, kes samuti lapsest eemal peavad olema, kuid siiski soovivad lapsele rinna piima pakkuda just Philips Avent rinnapiima säilituskotte kasutada. Tõesti väga mugavad kotid." kirjutab Kertu. 

Aitäh Silvia ja Kertu, et oma kogemust jagasite!