Philips Avent otsib testijaid uutele elektrilistele rinnapumpadele!

Philips Avent otsib testijaid uutele elektrilistele rinnapumpadele!

12. Aug 2020, 17:55 Emmede Klubi Emmede Klubi

Inspiratsioon beebidelt. Tõhus emadele.

Kas tahaksid saada võimalust olla üks kahest tootetestijast, kes paneb proovile Philips Avent elektrilise rinnapumba (väärtuses 109€) ning kirjutab meile selle kohta põhjaliku arvustuse? Kui jah, siis kirjuta postituse alla kommentaar, miks just Sina peaksid saama võimaluse see toode endale testimiseks saada! Loosime testijad välja juba täna õhtul! 

Philips Avent on ühendanud enam kui kümne aasta jooksul rinnaga toitmise füsioloogia alal tehtud teadusuuringud ja teadmised, et pakkuda Philips Avent elektrilist rinnapumpa – parimat lahendust, mis jäljendab lapse loomulikku toitmist rinnaga, see on lihtne, kiire ja õrn.

Philips Aventi elektriline rinnapump tagab optimaalse piimavoo ja kohandub õrnalt vastavalt teie nibu suurusele ja kujule.

Kiirem pumpamine ja rohkem piima vähema ajaga*

  • Loomulikku liikumist jäljendav tehnoloogia tagab kiirema piimavoo*

Õrn ja mugav

  • Ühes suuruses pehme ja kohanev silikoonist padi
  • Pumbake piima ilma ettepoole nõjatumata

Isikupärastatud

  • Personaalne kogemus, 8+16 seadistuse taset
  • Vaikne mootor muudab piima pumpamise diskreetseks (juhtmega kasutamisel)
  • Minimaalne osade arv ja intuitiivne kasutamine
  • Mälu funktsioon
  • Pausile panemise funktsioon

 

Rohkem infot: https://www.philips.ee/c-p/SCF395_11/avent-elektrooniline-rinnapump

 

* Põhineb tulemustel, kus jälgiti piimavoolu alguse aega (aeg, mis kulub piimavoolu tekkeks). Kliinilistest katsetest võttis osa 20 osalejat (Madalmaad, 2019) ja saadud tulemusi võrreldi varasemate tulemustega, mis saadi Philipsi eelmise pumba tehnoloogiaga läbiviidud uuringus, kus oli 9 osalejat (Madalmaad, 2018).

* (1) Mangel jt Imetamise raskused, rinnaga toitmise kestus, ema kehamassiindeks ja rinnanäärme anatoomia: kas need on omavahel seotud ?. Imetamise ravim, 2019, (109 osalejat, Iisrael); (2) Ziemer jt Naha muutused ja nibu valu 1.imetamise nädala jooksul.

* Ajakiri “Obstetric, Gynecologic & Neonatal Nursing”, 1993, (20 Kaukaasia päritolu osalejat, USA); (3) Ramsay jt. Ultraheliuuringuga uuritud imetava ema rinna anatoomia, 2005, (28 osalejat, Austraalia).

* Põhineb kliinilise katse küsimustiku tulemustel, kus 20 osalejat kasutasid 1000 patja (Madalmaad, 2019).

* BPA-vaba rinnapump: seotud ainult pudeli ja teiste rinnapiimaga kokkupuutuvate osadega. Kooskõlas Eli määrusega nr 10/2011