Seitsmekuuse beebi ema arvustab: Philips Avent Natural harjutustass

Seitsmekuuse beebi ema arvustab: Philips Avent Natural harjutustass

19. Jan 2021, 12:40 Emmede Klubi Emmede Klubi

Emmede Klubi saatis kolmele emale testimiseks Philips Avent Natural harjutustassi. Seitsmekuuse beebi ema testis tassi ja kirjutab nõnda: 

"Saime testimiseks 7-kuusele Philips Avent Natural harjutustassi. Eelnevalt kasutasime alates sünnist lisaks Philips Natural lutipudelit. Kujult ja olemuselt on need täiesti erinevad, kuid üleminek lutipudelilt tassile toimus kergesti. Tassi on lapsel mugavam ise sangadest kinni hoida ning tass on ka kõvasti väiksem ja madalam.

Tassil on head libisemisvastased ja käepärased sangad, millest laps ilusti kinni haarab, et siis lutiots suu poole sihtida. Lutiaugu läbilaskvus on ka juba suuremale lapsele kohasem ning kättesaadavus parem. Tass lapsele kätte andes, oskab sellega ise ilusti majandada, lisaks vahepeal on põnev ka sellega koputada vastu põrandat või lauda.

Ka vanemale on see tass mugavam, kuna on pisem ning lutikork ühildub ka teiste Philips pudelitega (rinnapump, Natural suurem lutipudel jms). Samuti on tassil minimaalne mõõtmisskaala peale märgitud, millest on hea piima soojendamisel lähtuda. Meie oleme tootega rahul, aitäh! "

 

Aitäh, Birgit, et oma kogemust jagasid!