Lekkevaba lonksutass rattakorvis kaasas ja pidevalt hambus!

Lekkevaba lonksutass rattakorvis kaasas ja pidevalt hambus!

29. Sep 2020, 17:24 Emmede Klubi Emmede Klubi

Aasta ja neljakuuse pisipreili ema Eelika sai Emmede Klubi vahendusel võimaluse testida Philips My Grippy hammustuskindla tilaga joogipudelit. Sellel tassil on ainulaadne klapp ja tass on lekkevaba. Tassi libisemiskindel tekstuur ja kontuuridega kuju on mõeldud just väikestele kätele, mistõttu soodustab tass väikelapse iseseisvalt jooma õppimist. Milline on aga Eelika hinnang tassile pärast selle nädalaajast kasutamist? Ta kirjutab: 

"Algul pelgasin seda, et lapsel on halb hoida käes, sest sangasid pole ja pudel on üsna jäme, aga see kartus oli asjata. Pudel sobib ilusti ka meie pisikese preili pontsakasse pihku. Ainus negatiivne asi, mida täheldasin, on see, et kaas ei püsi peal ja tuleb üsna kergelt ära (proovisin teiste Aventi nokaga joogitopside kaant ja need püsisid ilusti). Kuid kuna pudeli tila ei leki, siis pole sellel ka väga tähtsust.

Pudel on kasutusel olnud terved päevad ja saanud kõvasti vatti. Kui parajasti pole joogijanu, siis kõlbab selle pehme silikoontilaga hambaid sügada või seda rattakorvis ringi sõidutada. Samuti on laps proovinud pudelist vett välja saada seda vastu maad toksides, aga siiani on põrand kuivaks jäänud.



Nokaga pudel on autos mugavam ja parem kui kõrrega, sest laps kipub pudelit kallutama ja kõrrega pudelist ei saa ta jooki seljuhul kätte.

Meie oleme My Grippy pudeliga väga rahul!"



Aitäh Sulle, Eelika, ausa arvustuse ja vahvate piltide eest!