Ema arvustab Philips Avent kõva tilaga tassi: Mugav abimees liikuva eluviisiga peredele!

Ema arvustab Philips Avent kõva tilaga tassi: Mugav abimees liikuva eluviisiga peredele!

31. May 2021, 17:05 Emmede Klubi Emmede Klubi

Emmede Klubi saatis mais viiele emale testimiseks Philips Avent kõva tilaga tassid. Pooleteiseaastase tüdrukutirtsu ema jagab meiega väga toredat tagasisidet ja kirjutab nii:

"Meie pere kahest tütrest pisemal ja ega suuremgi selle oskusega hiilga, on eriline oskus alati veeklaas ümber ajada ning seetõttu oli meil plaan soetada talle lekkekindel joogipudel, et vähendada enda töökoormust vee koristamise näol. Olin välja valinud Philips Avent pehme kõrrega joogipudeli, kuna aga meie kodupoes olid need otsas, jäi ost ootele. Siis nägin aga paar päeva hiljem Emmedeklubi Facebooki lehel postitust, kus otsiti Philips Avent kõva tilaga tassi testijaid ning mõtlesin meid pakkuda. Osutusime väljavalituteks ning mul on selle üle hea meel. 

Leidsin endale uue lemmiktoote. See joogitops on tõsiselt hea. Oleme seda testinud nädal aega ja tõesti see ei leki kuskilt ja lapsel mugav kasutada. Keskosa on kitsam ja libisemiskindlast materjalist, mis tagab stabiilsuse lapse käte vahel. Testisin pudelit igat moodi- panin ta kotti tagurpidi, hoidsin pea kohal tagurpidi, lasin lapsel sellega toimetada ja mitte ainsamatki veetilka ei tulnud välja. 1,5aastane laps saab sealt vett väga lihtsasti kätte ja tuleb piisav kogus. Oleme eelnevalt soetanud nii mõnegi joogitopsi ja need lihtsalt seisavad kapis, sest neist tuleb vett liiga vähe, seega laps ei viitsi palju vaeva näha või vastupidi, liiga palju ja tops lekib.

Samuti kiitis joogitopsi heaks 5aastane laps, kes pole ka muidu eriline joogitopside ja -pudelite fänn. Mõlemale väga meeldib ja soetame suuremale lapsele kindlasti ka oma, sest reisides ja liikuva eluviisiga inimesele minu meelest ideaalne abimees. Ei pea muretsema, et kui joogitops kotis, saavad asjad märjaks. Joogitopsi puhastamine oli ka väga kerge ning osad tulevad lihtsasti lahti ja käivad tagasi kokku ka.

Joogitopsi tila vastupidavuse kohta kommentaare anda ei oska, kui laps seda närima peaks, sest meie tüdruk seda ei teinud ja pole asjade närimis harrastanud.

Meie soovitame ja meie poolt ainult kiidusõnad! "

Aitäh Kätlin, et meiega nii sisukat tagasisidet jagasid!