Pakume taas võimalust testida Philips Avent tooteid!

Pakume taas võimalust testida Philips Avent tooteid!

28. Mar 16:43 Emmede Klubi Emmede Klubi

Aprillis ootame beebisid ja emmesid taas testima Philips Avent Natural Response lutipudelit ja Philips Avent Ultra Soft lutti!

Philips Avent Natural Response'i pudel lutt vabastab piima ainult siis, kui beebi aktiivselt imeb. Nii saab beebi sarnaselt rinnast imemisele juua, neelata ja hingata oma loomuliku rütmi järgi. Koolikutevastane klapp aitab vähendada allaneelatavast õhust tingitud ebamugavustunnet. Pudeli lutt sarnaneb rinnanibuga nii tunnetuse kui ka funktsionaalsuse poolest, mis teeb hõlpsaks imetamise ja pudeliga toitmise kombineerimise.

Philips Avent Ultra Soft lutil on ülipehme ja elastne lutt, mis aitab hoolitseda beebi tundliku naha eest. Lutt järgib beebi põskede kuju, põhjustades vähem jälgi nahal ja nahaärritust.

Tooted sobivad testimiseks alla aastase beebiga. Kui soovid neid tooteid testida, siis täida ära järgnev vorm. Saadame 10 testijale Philips Avent lutipudeli ja luti, vastu ootame aga 10 päeva jooksul alates toodete kättesaamisest lühikest arvustust Philipsi koduleheküljele ja Emmede Klubisse - täpsemad juhised saadame osalejatele e-kirja teel!