Otsime testijaid Philips Avent manuaalsele rinnapumbale!

Otsime testijaid Philips Avent manuaalsele rinnapumbale!

19. Apr 2021, 16:21 Emmede Klubi Emmede Klubi

Emmede Klubi koostöös Philips Aventiga otsib kolme testijat uuele Natural Motion tehnoloogiaga manuaalsele rinnapumbale. Meie saadame sulle rinnapumba ja sina kirjutad vastutasuks sisuka arvustuse koos piltidega. Kui see pump on miski, mida sa proovida sooviksid, siis anna endast palun märku ja kirjuta kui vana on sinu beebi.

Uus Natural Motion tehnoloogiaga Aventi rinnapump, mis tagab kiire piimavoo - mugav pumpamine kõikjal.

Katsetage Philipsi uue kaasaskantava manuaalse rinnapumba õrnust ja mugavust ning nautige Philips Natural Motion tehnoloogiat. See on inspireeritud beebi enda imemistegevusest, et tgada kiire piimavool. Rütmi ja vaakumit saate hõlpsalt reguleerida. Sobib praktiliselt kõigile nibudele.

Mugav väljutamine

• Käivitab piima väljutamise enne söötmist või selle vahel

• Väljutamine ilma ette kallutamata

• Valige oma rütm, järgige piimavoolu

Kaasaskantav ja mugav

• Ideaalne emadele, kes pumpavad kõikjal, ka liikvel olles

Lihtne, õrn ja tõhus

• Ühes suuruses pehme kohandatav silikoonist padjake

• Aitab teil kiiresti piima väljutada

Lihtne puhastada

• Lihtne puhastada ja seadistada

 

eveliiy eveliiy 26. Apr 2021, 09:04

Tahaks seda väga proovida, kodus on 1-kuune poeg. Selle proovimine annaks mulle rohkem võimalust veeta natukene pikemalt aega kahe suurema pojaga. Ja issi saab ilusti kõige pisemat sööta😀 Miks mitte kasutada ka võimalust, et emme öösel magab ja issi söödab pudelist last 😀

Anna Haritonova Anna Haritonova 20. Apr 2021, 11:53

Tere

Mina oleksin valmis proovima manuaalset pumpa. Mul on endal on hetkel Philips Avent elektriline, kuid probleem on selles, et peab ise koguaeg kallutama, et piim mööda ei jookseks. Ja kuna piima on mul endal suhteliselt vähe, siis iga tilk on justkuid kulda väärt. Seega tahaksin proovida midagi uut ja paremat, et beebi oma kõhu täis saaks.