My Grippy tassi arvustus: "et janu saaks kustutada ilma, et terve põrand ujuks!"

My Grippy tassi arvustus: "et janu saaks kustutada ilma, et terve põrand ujuks!"

01. Oct 2020, 15:04 Emmede Klubi Emmede Klubi

Iseseisvalt jooma õppimine on lapse arengus oluline samm. Koostöös Philips Aventiga saatsime kolmele Eesti emale testimiseks My Grippy tilaga tassid, millel on ainulaadne klapp, libisemiskindel tekstuur ja kontuuridega kuju. Need omadused on mõeldud just väikestele kätele, mistõttu soodustab tass väikelapse iseseisvalt jooma õppimist. Kuid mida arvas tassist väikese Mia Grete ema Triinu? 

Ta kirjutab:

"Kui olime joogipudeli kätte saanud, seadsime selle kasutusvalmis. See oli väga lihtne. Panin pudelisse vett ning ulatasin selle Mia Gretele.

Esimese hooga ei saanud ta täpselt aru, kuidas ta selle vee sealt kätte saaks - üritas kallutada, raputada ja maas veeretada, aga ei midagi. Et ta saaks aru, kust vesi tuleb, võtsin ma esialgu korgi alt ära silikoonist stopperi. Siis sai asi selgeks, võisin stopperi tagasi panna ning joogi kättesaamine oli juba käkitegu! 

Nüüd ongi see ülimalt mugav ning lekkekindel pudel meil alati reisikaaslaseks ning ka kodus alati käepärast, et janu saaks kustutada ilma, et terve põrand ujuks. Aitäh!"

Aitäh Sulle, Triinu, toreda arvustuse eest!