Philips Avent Ultra Air lutti testinud ema: viimaks leidsin tee luttideni, mis lapsele sobisid!

Philips Avent Ultra Air lutti testinud ema: viimaks leidsin tee luttideni, mis lapsele sobisid!

20. Dec 2021, 21:24 Emmede Klubi Emmede Klubi

Saatsime detsembris koostöös Philips Aventiga oma värsketest emmedest lugejatele testimiseks Philips Avent Ultra Air lutid. Lutid on tihtipeale teema, mis lööb emmed kahte leeri laiali. Kes siis tahavad oma lapsele lutti pakkuda ning kes mitte. Täna jagame ema, kes ei pidanud lapsele lutti pakkuma,  arvustust. Elisabeth kirjutab nii:

"Mina lutti lapsele ei anna. Pärast on nii raske teda sellest võõrutada. Sellised sõnad tulid minu huultelt juba enne beebi sündi. Umbes kaks nädalat pärast pisikese sündi sõin juba oma sõnu ning otsisin meeleheitlikult lutti, mis lapsele meeldiks. 

Lapsele sobiliku luti leidmine võib olla paras peavalu ja rahakulu. Mitmed populaarsed lutid lendasid meil suure kaarega lapse suust maha ning abimeest neist ei olnud. Viimaks leidsime tee Philips Avent luttideni, mis ka lapsele sobisid!

Miks meile (nii beebile kui emale) Philips Avent Ultra Air lutid meeldivad? Esiteks meeldib mulle asjaolu, et lutte on saada pea igas toidupoes. Teiseks on lutid müügil pisikese karbiga, millega on neid väga mugav puhastada ja kaasas kanda. Suureks plussiks on ka see, et neid lutte on ka pimedas helendavaid. Beebi jaoks on aga oluline mugav kuju, mis sobitub tema näoga. Kordagi pole tema suu ümber tekkinud löövet ega luti "jälgi" . Lisaks on silikoonist lutt maitsetu ning läheb beebile hästi peale. Luttide armas disain on lihtsalt boonuseks. Meie julgeme soojalt neid lutte soovitada. "

Aitäh Elisabeth, et oma kogemust jagasid!