Kuidas talvehooajal end kodus soojalt ja mõnusalt tunda?

Kuidas talvehooajal end kodus soojalt ja mõnusalt tunda?

21. Jan 2022, 22:25 Emmede Klubi Emmede Klubi

Kuna talvehooaeg on juba täies hoos, tähendab see, et õues küünib temperatuur taas null kraadini, sajab ohtralt lund ja mida kõike võib põhjamaisel kliimal meile pakkuda olla . Mõne jaoks võib see olla hea aeg minna välja nautima kauaoodatud lumehooaega, kuid enamikule meist tähendab see paratamatult rohkem kodus veetmise aega, nii üksi kui ka lähedaste, sõprade ja sugulaste keskel. Ja kuna temperatuur langeb jätkuvalt, pole midagi tähtsamat kui end soojas hoida ja hubasel talveõhtul nautida sooja tassikest teed.

Selleks on mõned asjad, mida võiksid teha. Esiteks näiteks koduseid aksessuaare vastavalt hooajale sättida, aga sellega veel asi ei piirdu. Idüllilise ning hubase meeleolu tekitamiseks mõtle oma riiete valikule, et ka kodus olla stiilne ning silmapaistev. Kui sul pole õrna aimugi, mida osta, kaale mõnda meie allpool toodud soovitust.

Kodus viibides pole midagi paremat, kui leida hea ja mugav öösärk, mida on mõnus kanda. Soe ja pehme kangas on nahal mõnus ning aitab ka soojas püsida olenemata sellest, kui külmaks väljas läheb. Lisaks võiksid mõelda  ka endale paari praktilise pidžaama soetamist, mis mitte ainult ei loo talvemeeleolu, kui see on kaunistatud päkapikkude või lumehelvestega, vaid on ka taskukohane, kuid usaldusväärne valik. Kui see kõlab nagu midagi täpselt sinu jaoks, siis kiika meie poodi, kus on lai valik öösärke – sinu e-pood kõikidele moevajadustele CityMood.ee. Saad sirvida erinevate värvide, kujunduste ja stiilide vahel ning valida endale meelepärasemad, kõik on vaid ühe kliki kaugusel - https://www.citymood.ee/50-oeoesaergid-kaeepaelad.

Teine asi, mida kindlasti tasub talvehooajaks õigeaegselt hankida, on hommikumantel – tõeliselt mitmekülgne ja üldiselt peetakse kõige hubasemaks asjaks, mida kodus kanda saab. CityMoodis saad valida sadade stiilide hulgast ja nautida suurepäraseid tarneaegu just pühade puhul – väldi tipptunni ostlemist ja hangi kõik vajalik veebist. Hommikumantel www.citymood.ee – ainuke kombinatsioon, mida oma uue lemmiku hommikumantli leidmiseks kunagi vaja läheb.

Veel üks asi, mida peaksid külmemal aastaajal kindlasti kaaluma, on kena kootud sooja kampsun. Olenemata sellest, kas sulle meeldib kõrge kaelus või kerge jõulukampsun, on kena kampsuni omamine iga talvearmastaja jaoks kohustuslik. Miski ei aita pidulikku õhkkonda esile tuua nagu külmal talve teetassiga kampsunisse istumine. 

Kui soovid järgida vähem uuritud marsruuti, siis miks mitte kaaluda kena aksessuaaripaari koju kandmist? See ei pruugi esmapilgul tunduda hädavajalik, kuid see väike täiendus sinu üldilmele muudab teid kindlasti soojaks ja õnnelikuks. Meie ettekujutus algab ju meie endi kuvandist ja hoolikalt valitud aksessuaarid või ehted on parim viis seda mõne aja jooksul paremaks muuta.

Nüüd on ainuke asi, mida oma kodukleidi ja hubase kodu väljanägemise täiendamiseks vajad, head sussid. Vali kindlasti kõige soojemad, pehmemad ja mugavamad, et end paremini tunda! Sinu rõõmus välimus algab sageli õnnelikust jalgadest. Olenemata sellest, mida järgmiseks otsustad lisada või osta, pakub CityMood.ee sulle kõike, mida vajad, alustades öösärkidest kuni hommikumantliteni. Vali tuhandete toodete hulgast, naudi suurepäraseid hindu ja osta endale või oma lähedastele kingitus juba täna!