Imetamislugu: Tänud ja kummardus kõigile imetamisnõustajatele!

Imetamislugu: Tänud ja kummardus kõigile imetamisnõustajatele!

08. Aug 2021, 14:17 Emmede Klubi Emmede Klubi

Kutsusime Emmede Klubi lugejaid Facebookis ja Instagramis võistluse raames meiega oma imetamiskogemusi jagama. Nii neid ilusaid ja kergeid lugusid, kuid ka kõiki keerukamaid ja raskemaid kogemusi. Soovime, et need erinevad lood jõuaksid võimalikult paljude emadeni, et julgustada ja toetada kõiki väikeste beebide emmesid, keda see teema puudutab. Ühtlasi soovime julgustada emasid otsima vajadusel abi. Täna jagame Raili lugu:

"Minu kolmas poeg kohe saamas ühekuuseks. Meie imetamise algus on seekord olnud raske. Poja sündis natuke oodatust varem ja oli pisike, haiglas langes kaal veelgi.

Peamine mure seisnes selles, et last ei olnud kerge üles äratada, et teda rinnale panna. Kui hakkas rinda võtma, siis jäi peagi taas magama. Ei aidanud mudimine ega ka pepu vee alla viimine.

Lõpuks pöördusin endise kolleegi poole, kes nüüd on imetamisnõustaja. Ja jumal tänatud, et pöördusin! Nimelt ei saanud pisike piisavat kogust kätte, kuna jäi magama. Sain nõustajalt hea nipi - hoida last 5 minutit ühel rinnal ja siis tõsta 5 minutiks teisele rinnale ning siis uuesti vahetada.

Meile see sobis, sest 5 minutiga ta ei jõudnud veel magama jääda. Seega sain ta teise rinna peale kergemalt panna ja sealt tuli piim tema jaoks ka kergemalt kätte. Vahetades pidevalt rinda, oli ka teine rind väiksest pausist kosunud ja andis kergemalt piima välja. Sedasi me siis toimetasime, kuniks kaal hakkas kenasti tõusma. Poja ületas just 4 kg numbrid ja oh seda ema rõõmu! Tänud ja kummardus kõigile imetamisnõustajatele!"  

Imetamine võib Philips Aventiga olla lihtsam

  • Nautige Philips Aventi kaasaskantava manuaalse rinnapumba mugavust.
  • Loomulikku liikumist jäljendav tehnoloogia, mis on saanud inspiratsiooni beebide enda imemistehnikast, tagab kiire piimavoo.
  • Saate hõlpsalt kohandada pumba rütmi ja võimsust.
  • Sobib peaaegu igale nibukujule.